Gebelik testimde silik çizgi

Papatyaam13

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2022
6
0
6
24
Kızlaar dün gece ve bu sabah olmak üzere iki kere test yaptım ikiside silik çıktı kasıklarımda ağrı ve halsizlik var üzerimde adetime de 3 gün kaldı var mı yok mu emin de olamıyorum sizce varmıdır?

Eklentiler

• IMG-20220403-WA0003.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 92
4 defa damlattım olması gereken o değil mi zaten
Görüneni söyledim, çünkü bozulmuş gibi duruyor aynı
Hadi dün yaptığınız beklediğinden olabilir diyeceğim de sabah yaptığınız da aynı şekilde duruyor çünkü

Görüneni söyledim, çünkü bozulmuş gibi duruyor aynı
Hadi dün yaptığınız beklediğinden olabilir diyeceğim de sabah yaptığınız da aynı şekilde duruyor çünkü
Bende öyle zannedip 2 tane daha aldım ve diğeride erken gebelik testiydi oda aynı sekilde çıktı yani bilmiyorum 1 tane cocugum var ve onda test yaptığımda ikisi anında çıkmıstı bu kez silik çıktı anlam veremedim ve dediğiniz gibi bozuk duruyo ama 1 2 dakika içerisinde ikinci cizgi gözüktü

Daha regl zamanı gelmediği için silik çıkıyordur benim geçtiği halde yine silik çıkıyordu kaset testte

Ya test bozuk yada kuruma çizgisi fazla damlattığon için silik gibi durmuyo

Adet zamanım geldiğindeki ağrım su anki kasık ağrım dan apayrı bi ağrı yani belirtiler var ama daha belli olmuyo en iyisi adetimin gelmesini bekleyip ve tekrardan test yapmak olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…