- 22 Mayıs 2021
- 573
- 1.583
- 63
Hamilesin hayırlı olsunHanımlar 9 Gün Gecikti. 4 gün öncede Yaptim test bakar mısınız.
Hayırlı olsun baya belirginHanımlar 9 Gün Gecikti. 4 gün öncede Yaptim test bakar mısınız.
InsAllah Allah razi OlsunHamilesin hayırlı olsun
Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınızaKızlar merhaba yanıtlarsanız çok sevinirim
Ben bu ay yumurtlama günlerini değerlendirdim ve yumurtlamadan sonra adet ağrısına benzer ara ara gelip giden ağırlar yaşıyorum. Kistim olduğu için gebe kalıp kalmadığımı erkenden takip etmek durumundayım. Geçen hafta yani beklenen regliden 1 hafta önce kan verdim ve negatif çıktı. Ara ara idrarda gebelik testi yaptım onlarda negatif çıktı. Bugün regli olmam gerekiyor olmadım. Dün yaptığım test çok silik çıktı fotoğrafta belli olmuyor ama bugün yaptığım kaset test şu şekilde. Bir çizgi var mı yada bu gebelik çizgisi mi böyle bir durumla karşılaşıp hamile olduğunu öğrenen var mı. Yoksa bana görüntüler de ben hayali çizgi mi görüyorum
Merhaba çok teşekkür ederimMerhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınızakistiniz ne kisti acaba öğrenebilir miyim
Ayy maşallah maşallah sağlıcakla gelsin Allah analı babalı büyütsünn cok sevindim sizin adınıza Kistinizin yok olması Rabbimin hikmeti maşallahMerhaba çok teşekkür ederim
Tekrarlayan ve 1 yıl içinde 2 kez büyüyüp patlayıp karın bölgesinde iç kanama yapan bir kistim vardı devamlı ilaçlarla küçülüp bırakınca hemen büyüyüp yırtılıyordu yürüyemeyecek durumda ve mide bulantısıyla hastaneye gidiyordum defalarca apandisit sanmışlardı hatta. Çok şükür 6 haftalık oldu miniğim son kontrolde yumurtalığımın tertemiz olduğu hiçbir kist kalmadığını söylediler. Miniğim mucize gibi geldi Allah isteyen herkese en güzellerini nasip etsin inşallah
Benimde testim sanırım seninkini gibi bi bakar mısın adetime 6 gün varVe ben Hamileyimmm
Yanlış görmemişim minicik silik bir çizgiden erkenden farkettiğim regli 1 gün gecikmişti ve bugün kanda da çıktı. Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten tüm isteyen anne adaylarının bu duyguyu yaşamaları için dua ediyorum ilk öğrendiğimden beri
Güzel yorumlarınız içinde teşekkür ederim kızlar
Bu arada bugün yaptığım testte böyle çıktı
Ben maalesef çizgi göremedim ama inşallah vardır.Benimde testim sanırım seninkini gibi bi bakar mısın adetime 6 gün var
Burda yok gibi duruyor ama daha 6 gün varmış benim adet olacağım gün silik şekilde çıkmıştı bence birkaç gün sonra tekrarla inşallah vardır:)Benimde testim sanırım seninkini gibi bi bakar mısın adetime 6 gün var
Merhabalar ya bende ayın 5 inde kan testi yaptm hcg 0,1 5 çıktı yani negatif çıktı normalde yarın adet günüm bugün test yaptım böyle çıktı sizin durumunuzu yaşadımKızlar merhaba yanıtlarsanız çok sevinirim
Ben bu ay yumurtlama günlerini değerlendirdim ve yumurtlamadan sonra adet ağrısına benzer ara ara gelip giden ağırlar yaşıyorum. Kistim olduğu için gebe kalıp kalmadığımı erkenden takip etmek durumundayım. Geçen hafta yani beklenen regliden 1 hafta önce kan verdim ve negatif çıktı. Ara ara idrarda gebelik testi yaptım onlarda negatif çıktı. Bugün regli olmam gerekiyor olmadım. Dün yaptığım test çok silik çıktı fotoğrafta belli olmuyor ama bugün yaptığım kaset test şu şekilde. Bir çizgi var mı yada bu gebelik çizgisi mi böyle bir durumla karşılaşıp hamile olduğunu öğrenen var mı. Yoksa bana görüntüler de ben hayali çizgi mi görüyorum
Bugün tekrar yaptım kafam karıştı iyice 4 gün varBurda yok gibi duruyor ama daha 6 gün varmış benim adet olacağım gün silik şekilde çıkmıştı bence birkaç gün sonra tekrarla inşallah vardır:)
TebriklerSelam arkadaşlar benim adetimin bir ay olmasina 4 gün var yani bende düzensiz adet görüyorum tam bir ayda olmuyorum o yüzden şuan tam vaktindeyim ben pazar günü test yaptim silik çizgi çıktı ertesi gün tekrar yaptım yine silik ama bı tık daha belirgin çıktı bugun de yaptim ve bu çıktı ama kizlar ben pazartesi gecesinden beri azar azar kahverengi kanamalar görüyorum acaba yerleşme kanamasi midir yardiminiza ihtiyacım var teşekkür ederimEki Görüntüle 3118811
Merhaba acaba bu çubuk testi nerden aldınızMerhaba adetim 7 gün gecikti dün yani 7. Günde kaset test yaptım resimdeki gibi çıktı bugün n yani 7. Gün çubuk test yaptım sabah hafif silik çıktı sizce kaset test mi doğru yada neden bugün çubuk test böyle çıktı acaba
Belirtin neydi canımVe ben Hamileyimmm
Yanlış görmemişim minicik silik bir çizgiden erkenden farkettiğim regli 1 gün gecikmişti ve bugün kanda da çıktı. Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten tüm isteyen anne adaylarının bu duyguyu yaşamaları için dua ediyorum ilk öğrendiğimden beri
Güzel yorumlarınız içinde teşekkür ederim kızlar
Bu arada bugün yaptığım testte böyle çıktı
Belirtin neydi canım
Çatlatma iğnesi 12.gün aşılama 11.gün kan da 2.39 çıktı acaba yükselir miBen de görüyorum, inşallah hamilesindir.
Yarın haber bekliyoruz
Benim şu an hiç regl belirtim yok. Sol kasıkta ara ara batma oluyor ovulasyon dönemi boyunca her gün vardı o bitince ara ara oluyor şu an. Akıntım devam ediyor normalde regle yakın akıntım biterdi. Göğüs ucum dokununca acıyo sadece anlamadım valla. Bir de bir kaç gündür yumurta ve eşimin sigara kokusundan midem bulanıyor normalde olmaz ama şaştım kaldımBen öğrendiğimde 3,5 haftalıktı çünkü ben 23 günde bir falan adet oluyordum o yüzden belirtiler çok başlamadan hissettim ama genel olarak batma vardı yumurtlama gününden itibaren hep kısa süreli ağrılarım oldu. Birde adet olmaya yakın günlerde normalde çok ağrım olurdu ama o günlerde ağrı gelip gidiyordu normalde başlayıp adet olana kadar hep ağrıması lazım ama gidip gelen batma kramp tarzında ağrım oldu birde tansiyonum hep düşük olduğu için başım çok dönmüştü :)
Bi cizgi gözüküyor ama erken olduğundan olabilirKızlar merhaba yanıtlarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?