Gebelik testime bakabilir misiniz

Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza kistiniz ne kisti acaba öğrenebilir miyim

Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza kistiniz ne kisti acaba öğrenebilir miyim
Merhaba çok teşekkür ederim
Tekrarlayan ve 1 yıl içinde 2 kez büyüyüp patlayıp karın bölgesinde iç kanama yapan bir kistim vardı devamlı ilaçlarla küçülüp bırakınca hemen büyüyüp yırtılıyordu yürüyemeyecek durumda ve mide bulantısıyla hastaneye gidiyordum defalarca apandisit sanmışlardı hatta. Çok şükür 6 haftalık oldu miniğim son kontrolde yumurtalığımın tertemiz olduğu hiçbir kist kalmadığını söylediler. Miniğim mucize gibi geldi Allah isteyen herkese en güzellerini nasip etsin inşallah

Ayy maşallah maşallah sağlıcakla gelsin Allah analı babalı büyütsünn cok sevindim sizin adınıza Kistinizin yok olması Rabbimin hikmeti maşallah

Benimde testim sanırım seninkini gibi bi bakar mısın adetime 6 gün var

Eklentiler

• 20220912_144527.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 185
Merhabalar ya bende ayın 5 inde kan testi yaptm hcg 0,1 5 çıktı yani negatif çıktı normalde yarın adet günüm bugün test yaptım böyle çıktı sizin durumunuzu yaşadım

Eklentiler

• BE909BBD-3B56-4B23-97CD-8C6AD311EC71.webp
    7 KB · Görüntüleme: 162
Burda yok gibi duruyor ama daha 6 gün varmış benim adet olacağım gün silik şekilde çıkmıştı bence birkaç gün sonra tekrarla inşallah vardır:)
Bugün tekrar yaptım kafam karıştı iyice 4 gün var

Eklentiler

• 20220914_145233.webp
    27 KB · Görüntüleme: 148
Tebrikler

Kızlar işaretlediğim yerde belli belirsiz bir çizgi var mı ben mi öyle görüyorum acaba

Eklentiler

• B4AF756C-B67F-4E6F-84DD-D481F66D256D.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 130
Merhaba acaba bu çubuk testi nerden aldınız

Belirtin neydi canım

Belirtin neydi canım

Ben öğrendiğimde 3,5 haftalıktı çünkü ben 23 günde bir falan adet oluyordum o yüzden belirtiler çok başlamadan hissettim ama genel olarak batma vardı yumurtlama gününden itibaren hep kısa süreli ağrılarım oldu. Birde adet olmaya yakın günlerde normalde çok ağrım olurdu ama o günlerde ağrı gelip gidiyordu normalde başlayıp adet olana kadar hep ağrıması lazım ama gidip gelen batma kramp tarzında ağrım oldu birde tansiyonum hep düşük olduğu için başım çok dönmüştü :)

Benim şu an hiç regl belirtim yok. Sol kasıkta ara ara batma oluyor ovulasyon dönemi boyunca her gün vardı o bitince ara ara oluyor şu an. Akıntım devam ediyor normalde regle yakın akıntım biterdi. Göğüs ucum dokununca acıyo sadece anlamadım valla. Bir de bir kaç gündür yumurta ve eşimin sigara kokusundan midem bulanıyor normalde olmaz ama şaştım kaldım

Bi cizgi gözüküyor ama erken olduğundan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…