- 16 Kasım 2021
- 245
- 80
- 13
- 34
- Konu Sahibi Melekkmelek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi vereceğim birazdan geceye kadar belli olur artık varsa kanda çıkar herhaldeErken gebelik testleri bazen yanlıs sonuc verebiliyor ama cizgiyi bende görüyorum canım inşallah hamilesindir tebrik ederim simdiden![]()
Ever tebrikler gebesinKızlar erken gebelik testi yaptım ilk 1 2 dk içinde bu çıktı hamile miyim lütfen yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim birazdan kan testine gideceğim herhalde net sonuç alırım ordanEver tebrikler gebesin
Evet alırsınızTeşekkür ederim birazdan kan testine gideceğim herhalde net sonuç alırım ordan![]()
Tebrikler gözle görülür şekilde çıkmışKızlar erken gebelik testi yaptım ilk 1 2 dk içinde bu çıktı hamile miyim lütfen yardımcı olur musunuz
Cuma günü adetTebrikler gözle görülür şekilde çıkmışne kadar var adetinize
2 güne göre de çok normal silik çıkmasıCuma günü adet
Kan belli olacak 2 saate o zaman netleşecek2 güne göre de çok normal silik çıkması![]()
Bugün benim testimde böyle çıktı. Kan Sonucunuz çıkınca haber verir misinizKızlar erken gebelik testi yaptım ilk 1 2 dk içinde bu çıktı hamile miyim lütfen yardımcı olur musunuz
Kan sonucumu aldım 186Bugün benim testimde böyle çıktı. Kan Sonucunuz çıkınca haber verir misiniz
Merhaba benim testlerime de bakabilir misiniz üç tane erken gebelik testi yaptım ikisinde çok belşrsiz çizgi çıktı birinde hiç bişi çıkmadı belim ve göğüslerim çok ağrıo1-2 dakikada çıktıysa gebelik var gibi görünüyor , tebrik ederim, her şey gönlünüzce olsun![]()
Ne çıktı canm sonucunKan belli olacak 2 saate o zaman netleşecek![]()
Yaa çok sevindim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun darısı bana inşallahKan sonucumu aldım 186![]()
Var gibi canım ama bi kan testi ver istersenKızlar erken gebelik testi yaptım ilk 1 2 dk içinde bu çıktı hamile miyim lütfen yardımcı olur musunuz
Beta hcg 186Ne çıktı canm sonucun
Teşekkür ederimYaa çok sevindim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun darısı bana inşallah![]()