Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım Salı günü istedi doktor test. Erken gebelik testi de yaptım ben dün ve bugün görselini atıcam azalma var mı yoksa normal mi acabaHayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahgayet güzel görünüyor testlerin, test günün ne zaman?
5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bugün 8. Günü ve testlerim böyle çıktı. Bugün beklenen regl tarihim. Sizce nasıl ? Sizin bugün böyle çıkıp betanız kaç çıkmıştı?
İnşallah teşekkür ederim. Çok sağolunHayırlı olsun Allah sağlıcakla ilerleyip kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah Amin![]()
Canım sayfana baktım da ikizlerin olacakmış sanırım Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah i. Ben de 5. Gün donmuş çift embriyo transferi oldum. İlk betan kaçıncı gün kaç çıkmıştı acabaHayırlı olsun Allah sağlıcakla ilerleyip kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah Amin![]()
Testlerin görünümüne çok güvenme, benim değerim 40bin’i geçti hatıra kalsın diye yapayım kıpkırmızı çıksın saklarım dedim ilk testlerime göre silik çıktıSağol canım Salı günü istedi doktor test. Erken gebelik testi de yaptım ben dün ve bugün görselini atıcam azalma var mı yoksa normal mi acaba
Yaa bak içim rahatladıTestlerin görünümüne çok güvenme, benim değerim 40bin’i geçti hatıra kalsın diye yapayım kıpkırmızı çıksın saklarım dedim ilk testlerime göre silik çıktıen sağlıklısı kanda takip etmek her zaman
![]()
Haberdar et bizi de, güzel haberler olsun inşallahYaa bak içim rahatladıiki gün sonra kan vericem
Ederim aklımdan çıkmazsa inşallahHaberdar et bizi de, güzel haberler olsun inşallah![]()
Canım sayfana baktım da ikizlerin olacakmış sanırım Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah i. Ben de 5. Gün donmuş çift embriyo transferi oldum. İlk betan kaçıncı gün kaç çıkmıştı acabainşallahhh Allah bana da ikiz nasip eder
![]()
Masallah cidden fazlaymışAmin inşallah çok teşekkürederim Allah razı olsun
benim de çift embriyo transferiydi ilk ve son kez transfer sonrası 12.gün 1226 çıkmıştı ondan sonra vermedim doktorum telefonda ikisinin de tutmuş olabileceğini söyledi çok şükür gittiğim de iki kese göründü Elhamdulillah Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah Amin
![]()
Masallah cidden fazlaymış![]()
İnşallah canım bende yaşarım. Seninde her şey güzel ilerler inşallahSağol canım hiç beklemiyordum ben biri tutunsun en azından diye duaederken minik mucizelerim bana süpriz yaptılar
çok şükür hamdolsun Rabbime
darısı başına inşallah canım dilerim hayırlı güzel haberler alırsın sağlıklı güzel gebeliğin sağlıklı güzel doğumun olsun inşallah
![]()