Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız Awox çok heyecanlıyım lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende gölge gibi çizgi gördüm inşallah vardır şuan bende hamilemiyim bilmiyorum alt karnımda aşırı sancı oluyor bıçak saplanıyor sanki iştahım gitti beyaz ve sarı akıntı oluyor arada adet günümede 2 gün var 4 gün önce test yaptım negatif çıktı inşallah senin vardır

Canım bekle bence üzülme çünkü bende her ay adet olurken ağrı kesici içerdim ilk 2 gün asla içemeden yapamam ilk defa bu ay ağrımadı o yüzden beklemen gerek canım belirtilere kulak asma çoğu psikolojik ama inşallah bu ay güzel haberini alırsın

Ay yok yapamam öyle bişey kız soğan suyunu denicem ne kaybederim inşallah işe yarayanlardan olurum

Aynı durumu bende yaşadım ve hamileyim silik çizgi çıkması çok erken test yapılmasından kaynaklı 2 3 gün sonra tekrar yaptığım da kırmızılaşmıştı
Kan verdim negatif çıktı , bu testten 10 gün sonra yumurtlama dönemiydi şuan onu bekliyorum

Merhaba 1 ay geçmiş hamilelik oldu mu merak ettim? Benim testlerim de boyle cikiyordu negatif olmuştu

Merhaba 1 ay geçmiş hamilelik oldu mu merak ettim? Benim testlerim de boyle cikiyordu negatif olmuştu
Ben adet gördüm ama değişik bir adetti sonrasında da ara ara göğüs sızlamalarım devam ediyor varsa da bilmiyorım test falan yapmadım ama yoktur muhtemelen adet oldum çünkü

Ben adet gördüm ama değişik bir adetti sonrasında da ara ara göğüs sızlamalarım devam ediyor varsa da bilmiyorım test falan yapmadım ama yoktur muhtemelen adet oldum çünkü
Yani umut vermek gibi olmasin ama regl gorerek hamilelik yaşayanlar da var isterseniz test yapin yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…