Gebelik testime bakar mısınız çok heyecanlıyım!

Ne demek rica ederim mutlu oldum sizin adınıza tebriklerrr❣️

Bu test bozukmu bakar mısınız?

IMG_20231113_094959.webp

Hamilesiniz benimde reglimin 1 ci günü testim böyleydi hatta hiç görunmuyordu tebrik ederım hamilesiniz insallah sorunsuz bi süreç gecırırsınız 🙏
çok teşekkür ederim! evet şükürler olsun öyleymişim çarşamba günü kan verdim beta hgc 111,19 çıktı. bugün yine sabah kan vereceğim inşallah iki katına yükselmiştir :KK200:

Hanımlar durum güncellemesi yapıyorum, 5+6 haftalıkken doktor keseyi gördü fakat bebeği göremedik. şu an tam 6 haftalık oldu doktorum bir hafta sonra tekrar bakalım dedi. bu haftalarda bebeğin görünmemesi normal mi acaba doktorun ağzından pek bir laf alamadım çok politik konuşuyor sinir bozucu şekilde... bir hafta sonrasına başka bir doktordan randevu aldım inşallah görürüm bebeğimi

Hanımlar durum güncellemesi yapıyorum, 5+6 haftalıkken doktor keseyi gördü fakat bebeği göremedik. şu an tam 6 haftalık oldu doktorum bir hafta sonra tekrar bakalım dedi. bu haftalarda bebeğin görünmemesi normal mi acaba doktorun ağzından pek bir laf alamadım çok politik konuşuyor sinir bozucu şekilde... bir hafta sonrasına başka bir doktordan randevu aldım inşallah görürüm bebeğimi
Ben 6+5 te iken kalp atışını duymuştum. Bir iki hafta daha beklemeniz gerekiyor

Ben 6+5 te iken kalp atışını duymuştum. Bir iki hafta daha beklemeniz gerekiyor
Kalp atışını hemen duyamayacağımı biliyordum ama bebeği hiç görememeyi beklemiyordum işte.. en azından yolk kesesi falan görünür diye beklemiştik. Ama herhalde normal çünkü sizin gibi 6. Haftada gören çok varmış

Kalp atışını hemen duyamayacağımı biliyordum ama bebeği hiç görememeyi beklemiyordum işte.. en azından yolk kesesi falan görünür diye beklemiştik. Ama herhalde normal çünkü sizin gibi 6. Haftada gören çok varmış
Son durumunuz ne oldu acaba. Benim de şuan 6 haftalık yolk kesesi göründü bebek daha görünmedi hafif lekelenmem var

Son durumunuz ne oldu acaba. Benim de şuan 6 haftalık yolk kesesi göründü bebek daha görünmedi hafif lekelenmem var
8 haftalık hamileyim şu anda, bebeğim sağlıklı çok şükür kalp atışlarını da duydum.. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.. zor bir süreç endişesi bitmiyor ama kalp atışını duyunca biraz rahatlıyor insan. sizde durum nedir iyisinizdir umarım <3

bu arada ben 6 haftalık dediğimde aslında daha 5 haftalardaymışım kese olarak. yani geç döllenmeymiş.. haftasına göre biraz daha sonradan gelişti ama bir anda o farkı kapattı sonra nasıl olduysa :)

8 haftalık hamileyim şu anda, bebeğim sağlıklı çok şükür kalp atışlarını da duydum.. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.. zor bir süreç endişesi bitmiyor ama kalp atışını duyunca biraz rahatlıyor insan. sizde durum nedir iyisinizdir umarım <3
Bende kalp atışını duyduk şükür aşırı mide bulantısı ile uğraşıyorum ama bebeğim için her şeye değer 😍 Allah herkesin kucağına hayırla,sağlıkla,kolaylıkla almayı nasip etsin

Back
X