- 3 Ağustos 2016
- 10
- 13
- 88
- Konu Sahibi lotuscicek
-
Bhcg 48 saatte bir ikiye katlar . Bur artışın görülmesi için ilk testten iki gün sonra tekrar test vermeniz gerekiyorMerhaba bugün kan verdim BAT tarihim bugün. Beta HCG 448 çıktı . Doktora muayene olmadan doğrudan kan verdim. Bundan sonra ne yapacağım
Güzel bir deger cıkmışArkadaşlar kan verdim ve sonucu bu şekilde geldi. Doktor muayenesi olmadan sadece kan verdim. Nasıl yorumlanabilir Eki Görüntüle 2851498
Burda gebelik var bence benim bir onceki gebeligimde cizgi asla kameraya cikmiyordu ve o kadar zor gorunuyorduki esim ben goremiyorum dedi ama hcg 42di hamileydim yani adetten 5 gun once yapmistim . Insallah sizdede var bence kan verinKonu sahibine hayırlı olsun Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallahyeni konu açıp kalabalık etmek istemedim bat:22 Mayıs 4 gün var test 5 dk sonra böyle oldu buna da bi bakar mısınız kızlar
Eki Görüntüle 2851526
Merhaba bugün kan verdim BAT tarihim bugün. Beta HCG 448 çıktı . Doktora muayene olmadan doğrudan kan verdim. Suan keseyi goremezsiniz ama kan degerlerinize vitamin ihtiyaclariniza bakilir. Ve bir kan daha verip artisa bakabilirsiniz 2 3 gun sonra Ama ben akışa bırakıcam derseniz 10gun sonra gidip keseyi gorebilirsiniz. Ben sahsen oyle yapicam daha onceki tecrube ve yasanmisliklarima dayanarak
hayirli olsun gebeliginiz saglikla kucaginiza alin.yum gunlerinizi nasil degerlendirniz acaba bizide bilgilendirmisinizMerhaba bugün kan verdim BAT tarihim bugün. Beta HCG 448 çıktı . Doktora muayene olmadan doğrudan kan verdim. Bundan sonra ne yapacağım
Maşallah çookk net belli.. gebesinnnn sağlıkla huzurla kucağına alırsın inşallah. Kan testine gittinmi?Bu sabah yaptım . BAT bugün . 3 gün önce lekelenmem oldu , şuan hiç adet yok .sizce gebelik var mı
Eki Görüntüle 2851461
Canım gebelik var görünüyor 2 3 haftalık olabilir şuan sen kanla emin olTeşekkür ederim yazdığınız içininşallah kan vereyim
Evet kan da verdim özel hastanede , beta hcg 448 çıktıMaşallah çookk net belli.. gebesinnnn sağlıkla huzurla kucağına alırsın inşallah. Kan testine gittinmi?
Korunmayı bıraktığım ilk aydan hamile kaldımhayirli olsun gebeliginiz saglikla kucaginiza alin.yum gunlerinizi nasil degerlendirniz acaba bizide bilgilendirmisiniz
Evet beta hcg değerim 448Canım gebelik var görünüyor 2 3 haftalık olabilir şuan sen kanla emin ol
Yaaa çok sevindimmmm sağlıkla inşallah kucağına al kuzum rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin darısı 8 gün sonra bana olur inşallahEvet beta hcg değerim 448hamileyim
Net olmamakla hayalet bir cizgi var gibi duruyor bata kac gun varkizlar kamereda net cik.adi ama cok hafif hayalet cizgi var goren varmk
5 gun varNet olmamakla hayalet bir cizgi var gibi duruyor bata kac gun var
Ben tam bat tarihimde yaptigimda bile silik cikmisti tam bat tarihinde bir daha yapin5 gun var
tamam tesekkur ederimBen tam bat tarihimde yaptigimda bile silik cikmisti tam bat tarihinde bir daha yapin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?