- 19 Mart 2019
- 55
- 12
- 38
- Konu Sahibi Perlamutrovyi
Merhaba canlarım Albi marka gebelik testim 1 saat sonra böyle oldu. Ağır gebelik belirtilerim var. Böyle bir testle karşılaşan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testini goremedim canimMerhaba canlarım Albi marka gebelik testim 1 saat sonra böyle oldu. Ağır gebelik belirtilerim var. Böyle bir testle karşılaşan var mı?
Canim testin bozuk cikmis ya tekrarlamadan anlaman imkansiz
Canim testin bozuk cikmis ya tekrarlamadan anlaman imkansiz
Bende olsam umitlenirdim sonucta kirmizievet yaa haklısın. Ümit arıyorum bende işte
![]()
Tamam yarın sabah tekrarlıyım.Bende olsam umitlenirdim sonucta kirmizibence sabah idrara cikmadan tekrar yapmalisin
Insallah canim sonucunu bende merak ettim at da bakarizTamam yarın sabah tekrarlıyım.
Bütün hayallerin gerçek olsun inşallah![]()
4 damla yazıyordu, çok dikkat etmeye çalıştım ama. Kesin bir yanlış yaptımSanırım idrarı fazla damlatmışsınız
Canim testini atmadiysan baksana bi sure sonra o kirmizilik geciyomus4 damla yazıyordu, çok dikkat etmeye çalıştım ama. Kesin bir yanlış yaptımZaten 1 saat sonra çıkan sonuca güvenmeyin diyorlar. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
![]()
Atar mıyım hiiiiç şekerim yeaaCanim testini atmadiysan baksana bi sure sonra o kirmizilik geciyomus
Atar mıyım hiiiiç şekerim yeaaBekleyip yazarım yine.
Amiin inşallah4 damla yazıyordu, çok dikkat etmeye çalıştım ama. Kesin bir yanlış yaptımZaten 1 saat sonra çıkan sonuca güvenmeyin diyorlar. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
![]()