Gebeliğe Hazırlık Gebelık testime bakar mısınız kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Resim yüklenmemiş 6gun gecikmeniz varsa niye kan vermediniz hep gecikiyor musunuz?

Resim yüklenmemiş 6gun gecikmeniz varsa niye kan vermediniz hep gecikiyor musunuz?
Yok canım gecıkmıyordu normal şartlarda 28 günde bır döngüm vardı ama döngüm suan 40 gün

Eklentiler

• 1DF31DAE-3F11-48E9-A2AA-273EB923E7A7.webp
    89,5 KB · Görüntüleme: 36
Hemen mi çıktı bu ? Aslında altı gün gecikmiş daha belirgin olmalı . Bilemedim kan vermelisin .

Hatta yedek test varsa oda iyi olur tekrarlayabilirsin

Testi tekrarlayın bence 6gun gecikmeye göre net değil elinizde test yoksa direk kan verin kafanız rahatlar en azından

Testi tekrarlayın bence 6gun gecikmeye göre net değil elinizde test yoksa direk kan verin kafanız rahatlar en azından
Asyaa normalde idrara geç düşer beta diyorlar doğru mu benim yarın adet günüm bi 1 hafta daha bekleyim öyle yapayım test diyorum sence

Canim benim o çizgi degil T harfinin tam alt hizasında cizgi cikar orada çizgi cikmaz sadece fazla damlatinca renk karışır yani cizgi cikma yeri orasi degil testin daha ortasında olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…