- 15 Ağustos 2022
- 69
- 67
- 18
- 33
- Konu Sahibi Seda161616
-
Eveeet silik çıkmış hayırlı olsun bir kaç gün sonra testini tekrarla istersen yada pazartesi hemen kan verKızlar gebelik var mı
Test dağılmış ama 5 dk içinde çıktıysa evet varKızlar gebelik var mı
İdrari fazla damlatmis olabilir misiniz test dağılmış sankiKızlar gebelik var mı
sağlıkla kucağına almak nasip olsunKızlar idrarı fazla koymuşum şimdi betahcg değerim çıktı 31.16 yazıyor gebelik varmış teşekkür ederim
Testi tekrarlamanızı öneririm. 2 gün sonra yapabilirsiniz.Kızlar gebelik var mı
Merhaba sizi sık sık yorumlarda görüyorum pozitif enerji verdinizEveeet silik çıkmış hayırlı olsun bir kaç gün sonra testini tekrarla istersen yada pazartesi hemen kan ver
her test ustunde max 3 damla yazar. gecme bıdahakı testtte:) hepsı aynı. ne kadar dagılmıs olsa da altında cızgı var gıbı duruyo. bence yarın ilk ıdrarla deneyecek testın varsa bı bak ya :) ınsallah guzel haber alırsın :) bı de damlatır damlatmaz mı cektın bazen renklerın oturması 5 dk yı buluyo :)Merhaba sizi sık sık yorumlarda görüyorum pozitif enerji verdinizben de test yaptım ama idrarı fazla damlattim sanırım dağıldı ama çift çizgi var mı acaba. Sat 15 Aralık dongum 28 30 gün arası.
6.dk da çektim fotoyu çıplak gözle daha net duruyor ama işte telefonda malum .her test ustunde max 3 damla yazar. gecme bıdahakı testtte:) hepsı aynı. ne kadar dagılmıs olsa da altında cızgı var gıbı duruyo. bence yarın ilk ıdrarla deneyecek testın varsa bı bak ya :) ınsallah guzel haber alırsın :) bı de damlatır damlatmaz mı cektın bazen renklerın oturması 5 dk yı buluyo :)
Merhaba teşekkür ederimMerhaba sizi sık sık yorumlarda görüyorum pozitif enerji verdinizben de test yaptım ama idrarı fazla damlattim sanırım dağıldı ama çift çizgi var mı acaba. Sat 15 Aralık dongum 28 30 gün arası.
Çok teşekkür ederimMerhaba teşekkür ederimSilik cizgi var ama test bozuk olabilir yarın sabah ilk idrarla dene istersen
Rica ederimm güzel haberlerini bekliyorumÇok teşekkür ederim
Testi tekrar yapman lazım canım var mı yok mu belli değil bunda yanlış yapmışsın testi elinde varsa yenisini yap hemenMerhaba sizi sık sık yorumlarda görüyorum pozitif enerji verdinizben de test yaptım ama idrarı fazla damlattim sanırım dağıldı ama çift çizgi var mı acaba. Sat 15 Aralık dongum 28 30 gün arası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?