Gebelik testime bakar mısınız kızlar

Seda161616

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
69
67
18
33
Kızlar gebelik var mı

Eklentiler

• 567E84D1-CBE1-4307-8425-6168FEAFBEA1.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 151
Kızlar idrarı fazla koymuşum şimdi betahcg değerim çıktı 31.16 yazıyor gebelik varmış teşekkür ederim

Merhabalar ya benimde kasıklarım çok ağrıyor adetime 1 hafta var merak edip bi test yaptım ama silik bi çizgi çıktı dün 2 gün önce bugünde sağlık ocağına gittim ama hamile değilmişim nasıl oluyor ki bu

Testin markası ne betahcg vermenizi öneririm ama adet 4 gün filan geçince diğer türlü zaman geçmiyor ve çok zor

Birazcık sabretmeniz gereken bir durum bu erken yapılan testler böyle yanıltıcı olabiliyo bence adet gununuze kadar bekleyin tekrar evde kendiniz test yapın adet olmazsanız eğer pozitifse o zaman gidin kan verin erkenden öğrenmek sadece betam yükselecek mi diye daha çok stres yaptıran bir şey ki zaten stresli insanlar kafaya takip bir hafta önceden test yapmaya başlıyor o yüzden öğrenince de oldu mu olmadı mı stresi yine bitmiyo ne kadar geç öğrenirseniz o kadar iyi

Eveeet silik çıkmış hayırlı olsun bir kaç gün sonra testini tekrarla istersen yada pazartesi hemen kan ver
Merhaba sizi sık sık yorumlarda görüyorum pozitif enerji verdiniz ben de test yaptım ama idrarı fazla damlattim sanırım dağıldı ama çift çizgi var mı acaba. Sat 15 Aralık dongum 28 30 gün arası.

Eklentiler

• IMG_20230113_185147.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba sizi sık sık yorumlarda görüyorum pozitif enerji verdiniz ben de test yaptım ama idrarı fazla damlattim sanırım dağıldı ama çift çizgi var mı acaba. Sat 15 Aralık dongum 28 30 gün arası.
her test ustunde max 3 damla yazar. gecme bıdahakı testtte:) hepsı aynı. ne kadar dagılmıs olsa da altında cızgı var gıbı duruyo. bence yarın ilk ıdrarla deneyecek testın varsa bı bak ya :) ınsallah guzel haber alırsın :) bı de damlatır damlatmaz mı cektın bazen renklerın oturması 5 dk yı buluyo :)

6.dk da çektim fotoyu çıplak gözle daha net duruyor ama işte telefonda malum .
Heyecan mıdır nedir yazıyor ama insanın da bı içi kıpır kıpır aklımdan gitti

Merhaba teşekkür ederim Silik cizgi var ama test bozuk olabilir yarın sabah ilk idrarla dene istersen

Testi tekrar yapman lazım canım var mı yok mu belli değil bunda yanlış yapmışsın testi elinde varsa yenisini yap hemen

Hanımlar ben 27-28 günde bir adet görüyorum genelde, bu ay 27 günden hesaplarsam yumurtlamamdan sonraki 5.günde, 28 günden hesaplarsam sonraki 4.günde partnerimle cinsel birlikteliğim oldu. Sadece başta korunmadan içime girdi sonrasında korunarak devam ettik. Yine de aklımda soru işareti olduğu için cinsel birliktelikten 8 gün sonra yani dün hastaneye gittim ve bi kan testi yaptırdım negatif çıktı. Bugün ya da yarın reglimin başlaması gerekiyor ama aklım orda kaldı. Sizce gebelik gibi bi ihtimalim söz konusu mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…