Acaba daha erken midir kanda çıkmama durumu olur mupozitif gibi kan gerin bnece
hayır. kan idrardan daha erken sonuc verir. hormon önce kanda artmaya baslar. yani idrarda çıktıysa, kanda hayli hayli çıkarAcaba daha erken midir kanda çıkmama durumu olur mu
hayır. kan idrardan daha erken sonuc verir. hormon önce kanda artmaya baslar. yani idrarda çıktıysa, kanda hayli hayli çıkar
Kan vererek takipte kalın başta bir lekelenmede olduğu için titizlikle takip gerekiyor dış gebelik gibi ihtimallerde olabiliyorSelam kızlar testime bakar mısınız sizce gebelik varmı? (Prodoctor erken geb testi)
Bugün adet döngümün 35. Günü yani 3-4 gün önce olmam gerekiyordu aslında.
Cumartesi günü regl oldum sandım çünkü pembemsi çok açık renkte peçeteye geldi umursamadım ped felan taktım ve gün boyu hiç bşy gelmedi sildikçe çok az bşy geldi. Ama pazar günü kahverengiye döndü ve öğlen bitti.
Kan vererek takipte kalın başta bir lekelenmede olduğu için titizlikle takip gerekiyor dış gebelik gibi ihtimallerde olabiliyor
Hamilesiniz bence hemen kan verinSelam kızlar testime bakar mısınız sizce gebelik varmı? (Prodoctor erken geb testi)
Bugün adet döngümün 35. Günü yani 3-4 gün önce olmam gerekiyordu aslında.
Cumartesi günü regl oldum sandım çünkü pembemsi çok açık renkte peçeteye geldi umursamadım ped felan taktım ve gün boyu hiç bşy gelmedi sildikçe çok az bşy geldi. Ama pazar günü kahverengiye döndü ve öğlen bitti.
Ay inşallah öyledir canım allah isteyen herkese nasip etsinHamilesiniz bence hemen kan verin
Amiin canım bu ay farklı bir şey yaptın mıı bize de fikir olsunAy inşallah öyledir canım allah isteyen herkese nasip etsin
Vallahi canım ben 2 ay ovulasyonla takip ettim pik günleri vs değerlendirdim ama hamile kalamadım. Bu ayda okadar umursamadığım bir aydı ki hatta eşim hatırlattı yumurtlama günlerin değil mi diye afedersin ilişkiden sonra aklıma geldide uygulamaya baktım hakkaten günlerimmişAmiin canım bu ay farklı bir şey yaptın mıı bize de fikir olsun
Ay kız herkes öyle diyor yaa bende bu 3.ay ovulasyonla takip ediyorum bu ay da olmazsa valla salıcam bende yapmicam test mestVallahi canım ben 2 ay ovulasyonla takip ettim pik günleri vs değerlendirdim ama hamile kalamadım. Bu ayda okadar umursamadığım bir aydı ki hatta eşim hatırlattı yumurtlama günlerin değil mi diye afedersin ilişkiden sonra aklıma geldide uygulamaya baktım hakkaten günlerimmiştakmayınca oluyormuş gerçi daha 100% hamile değilim ama bakalım
Valla bende öyle diyenleri görünce okuyunca ister istemez diyordum nasil takmaz insan diye hatta muayene olmaya gidecektim herşey yolunda mı gibisinden ama cidden bu işler ummadığın anda oluyor galiba. Bu 3. ay canımAy kız herkes öyle diyor yaa bende bu 3.ay ovulasyonla takip ediyorum bu ay da olmazsa valla salıcam bende yapmicam test mestsen hamilesin bence testin belirgin içini ferah tut kaç aydır deniyordunuzz
Amin inşallahAllah razi olsun ama erken sevinmek istemiyorum ya, kesinleşsin buraya yazıcam rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?