• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakar mısınız kızlar❤️

morena1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2024
51
4
3
Selam kızlar testime bakar mısınız sizce gebelik varmı? (Prodoctor erken geb testi)
Bugün adet döngümün 35. Günü yani 3-4 gün önce olmam gerekiyordu aslında.
Cumartesi günü regl oldum sandım çünkü pembemsi çok açık renkte peçeteye geldi umursamadım ped felan taktım ve gün boyu hiç bşy gelmedi sildikçe çok az bşy geldi. Ama pazar günü kahverengiye döndü ve öğlen bitti.❤️

Eklentiler

• IMG_1095.webp
    IMG_1095.webp
    11 KB · Görüntüleme: 97
Selam kızlar testime bakar mısınız sizce gebelik varmı? (Prodoctor erken geb testi)
Cumartesi günü regl oldum sandım çünkü pembemsi çok açık renkte peçeteye geldi umursamadım ped felan taktım ve gün boyu hiç bşy gelmedi sildikçe çok az bşy geldi. Ama pazar günü kahverengiye döndü ve öğlen bitti.❤️
Kan vererek takipte kalın başta bir lekelenmede olduğu için titizlikle takip gerekiyor dış gebelik gibi ihtimallerde olabiliyor

Hamilesiniz bence hemen kan verin 😊🌸🌸

Amiin canım bu ay farklı bir şey yaptın mıı bize de fikir olsun 😂😂
Vallahi canım ben 2 ay ovulasyonla takip ettim pik günleri vs değerlendirdim ama hamile kalamadım. Bu ayda okadar umursamadığım bir aydı ki hatta eşim hatırlattı yumurtlama günlerin değil mi diye afedersin ilişkiden sonra aklıma geldide uygulamaya baktım hakkaten günlerimmiş😂😂 takmayınca oluyormuş gerçi daha 100% hamile değilim ama bakalım😂

Vallahi canım ben 2 ay ovulasyonla takip ettim pik günleri vs değerlendirdim ama hamile kalamadım. Bu ayda okadar umursamadığım bir aydı ki hatta eşim hatırlattı yumurtlama günlerin değil mi diye afedersin ilişkiden sonra aklıma geldide uygulamaya baktım hakkaten günlerimmiş😂😂 takmayınca oluyormuş gerçi daha 100% hamile değilim ama bakalım😂
Ay kız herkes öyle diyor yaa bende bu 3.ay ovulasyonla takip ediyorum bu ay da olmazsa valla salıcam bende yapmicam test mest 😂😂 sen hamilesin bence testin belirgin içini ferah tut 🌸 kaç aydır deniyordunuzz

Ay kız herkes öyle diyor yaa bende bu 3.ay ovulasyonla takip ediyorum bu ay da olmazsa valla salıcam bende yapmicam test mest 😂😂 sen hamilesin bence testin belirgin içini ferah tut 🌸 kaç aydır deniyordunuzz
Valla bende öyle diyenleri görünce okuyunca ister istemez diyordum nasil takmaz insan diye hatta muayene olmaya gidecektim herşey yolunda mı gibisinden ama cidden bu işler ummadığın anda oluyor galiba. Bu 3. ay canım❤️ rabbim sanada tez zamanda nasip etsin

Back
X