- 27 Ağustos 2025
- 11
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi begonvilll8
-
Bu baya pozitif bence hayirli olsun kan verin bu kadar net yalanci cikmazKızlar adetim 2 gün gecikti az önce eczaneden nimo erken gebelik testini aldım ilk dakikalarda çıktı sizce doğru mudur? Yalancı pozitif falan da deniyor bu marka için siz kullandınız mı ? Eki Görüntüle 3636538
Teşekkür ederim inşallah öyledir… Daha önce bu markadan yapmıştım anında negatif çıkarmıştı birkaç saat sonra da regl olmuştum şimdi de birden çıkarınca doğrudur diye düşündüm ama burada da yalancı pozitif çıkarıyor diye yorumlar okuyunca endişelendimBu baya pozitif bence hayirli olsun kan verin bu kadar net yalanci cikmaz
Teşekkür ederim en kısa zamanda gidip vereceğimBayağı görünüyor hayırlı olsun kan testi verip netlestirin bence
Ne zaman kan vericeksinn haber verrrr lutfen merak edermmTeşekkür ederim inşallah öyledir… Daha önce bu markadan yapmıştım anında negatif çıkarmıştı birkaç saat sonra da regl olmuştum şimdi de birden çıkarınca doğrudur diye düşündüm ama burada da yalancı pozitif çıkarıyor diye yorumlar okuyunca endişelendim
Ben de meraktan çatlıyorum resmen en kısa zamanda gideceğim buraya da haber ederimmNe zaman kan vericeksinn haber verrrr lutfen merak edermm
bayaaa netttKızlar adetim 2 gün gecikti az önce eczaneden nimo erken gebelik testini aldım ilk dakikalarda çıktı sizce doğru mudur? Yalancı pozitif falan da deniyor bu marka için siz kullandınız mı ? Eki Görüntüle 3636538
Çok net bir pozitif. İnşallah bebek vardır. Hadi hemen koş kan testi ver. Ben olsam çatlarım hemen giderim. Hayırla gelsin bebeğin inşallah.Ben de meraktan çatlıyorum resmen en kısa zamanda gideceğim buraya da haber ederimm
İnşallahÇok net bir pozitif. İnşallah bebek vardır. Hadi hemen koş kan testi ver. Ben olsam çatlarım hemen giderim. Hayırla gelsin bebeğin inşallah.
Devlet hastanesine gittim bakmadılar maalesef, çift çizgi çıktıysa hayırlı olsun o zaman dediler ( buraya niye geldin der gibiNe zaman kan vericeksinn haber verrrr lutfen merak edermm
Teşekkür ederimBöyle yalancı görmedim hiç. Regl gecikmesi de var hayırlı olsunkeşke reglim gecikti ağrım var ilaç kullanmak için kan tahlili vermek istiyorum deseydiniz
Ben önceki gebeliğimde 1 hafta geçti karnım çok ağrıyor diye kötüymüş gibi konuşmuştumTeşekkür ederimAslında ilk öyle dedim 3 4 gündür geçmeyen bir ishalim var gebelik şüphem de olduğu için ilaç alamadım dedim sonra kaç gün gecikme olduğunu test yapıp yapmadığımı sordu ben de boş bulunup söyleyiverdim sonrası da o şekilde gelişti
Ah ah keşke biraz rol yapabilsemBen önceki gebeliğimde 1 hafta geçti karnım çok ağrıyor diye kötüymüş gibi konuşmuştum
Bacım hastaneye işin düşüyorsa yapacaksın yoksa ilgilenmiyorlarAh ah keşke biraz rol yapabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?