Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım selam , bugun sabah yaptım yine başında bekledim 10 dakka içinde cıkmadı 20 30 Dakika arası böyle bişey cıktı. Gecen size attığım resimden daha belirgin ve daha C çizgisine yakın oldu. 7 gün var şuanda erken gebelik testi bulamadım normal test yaptım yine. Kurumamı acaba diye 2 saat aralıklarla su damlattım 2 3 damlacık gitmedi. ( kendi mesajımı cevaplamışım görmezsin diye tekrar senin mesanını cevaplıyorum :) )
Var bence bekle daha gunün de var

Ne zamandır deniyorsun canım, rabbim gönlüne göre versin
2 yıl 4 aylık evliyiz 10 aydır bebek olsun die kendimi yedim bitirdim ilk başta hiç istememem rağmen 😭 bide şey soracam sizi de yoruyorum kusura bakmayın lütfen.devlet hastanesinde rahim filmi çekilir mi istanbuldayım ben.zaten kaç aydır özele boş yere boş laflarını duymak için dünya para verdik şimdi buna da vermiş olmayım 😢

peki rahim filmi çekildiniz mi daha önce?ay inşallah bu kelimeler bize de nasip oldu bi anda oldu die 😭 nolur dua edin ben çok korkuyorum tedavilerden olumsuz sonuç almaktan herseyden
Hayırr korkmaaa oldum tabiii aşılama bile oldumm bende çok korkardım ama çocuğun için cesaretin oluyor hepp korkulcak hiçbirşey yok canım

2 yıl 4 aylık evliyiz 10 aydır bebek olsun die kendimi yedim bitirdim ilk başta hiç istememem rağmen 😭 bide şey soracam sizi de yoruyorum kusura bakmayın lütfen.devlet hastanesinde rahim filmi çekilir mi istanbuldayım ben.zaten kaç aydır özele boş yere boş laflarını duymak için dünya para verdik şimdi buna da vermiş olmayım 😢
Ben hiç çektirmedim bilmiyorum ki canım ya :(

Back
X