Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar reglim 10 gün gecikti. Testi sabah aç karnına yapmadım ama sanki silik bir çizgi görüyorum yoksa bana mı öyle geliyor emin değilim. Böyle görüp de hamile olanlar var mı merak ettim. Bilenler yazsın lütfen
Kızlar reglim 10 gün gecikti. Testi sabah aç karnına yapmadım ama sanki silik bir çizgi görüyorum yoksa bana mı öyle geliyor emin değilim. Böyle görüp de hamile olanlar var mı merak ettim. Bilenler yazsın lütfen
Bişey sorucam ben test yaptım cok silik cıktı sonra aradan zaman gecdı belkı ıkı uc saat belkı daha fazla bı bakayım dedım teste test bayaga koyulasmıs ?
Sizce kuruma çizgisi mi bu??
Eki Görüntüle 3615868
Kızlar 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bugün 12. Günüm ve kan vericem bi bakabilir misiniz ? Böyle olupta pozitif olan var mı?
Bişey sorucam ben test yaptım cok silik cıktı sonra aradan zaman gecdı belkı ıkı uc saat belkı daha fazla bı bakayım dedım teste test bayaga koyulasmıs ?
Sizce kuruma çizgisi mi bu??