Gebelik testime bakar mısınız lütfen?

gunesligunlergorecegiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2023
124
188
23
Bugün normalde regl olmam gerekiyor ama düzensiz benim 28-35 değişiyor. 17 hazirandan beri korunmasiziz. Bugün yaptığım test. Yoktur değil mi? Artımed kaset test bu arada

Eklentiler

• 1000135761.webp
    1000135761.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 88
  • 1000135773.webp
    1000135773.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 81
Bu da gün ışığındaki hali. Silik var gibi de yok gibi de

Eklentiler

• 1000135782.webp
    1000135782.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 75
  • 1000135785.webp
    1000135785.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 66
Bugün normalde regl olmam gerekiyor ama düzensiz benim 28-35 değişiyor. 17 hazirandan beri korunmasiziz. Bugün yaptığım test. Yoktur değil mi? Artımed kaset test bu arada
Artimed güvenilir değil canım . Ben hiç kullanmadım ama burada açılan konulara baktığım zaman çoğu insan yalancı pozitif vermiş o yüzden güvenilir olması açısından istersen başka bir test illeteydet ama silik çiziği gözüküyor yani sanki gebelik var gibi Ama tabii ki teslim markası önemli biraz laboquick varsa onunla yada awox ile yap

Mutlaka başka markayla teyit edin. Bu test kim bilir kaç kişiyi hayal kırıklığına uğrattı. Nasıl kesin pozitif yazabildiniz anlayamadım kızlar. Bu şekilde kimseyi umutlandırmayın 😔 inşallah hamilesindir canım.

Mutlaka başka markayla teyit edin. Bu test kim bilir kaç kişiyi hayal kırıklığına uğrattı. Nasıl kesin pozitif yazabildiniz anlayamadım kızlar. Bu şekilde kimseyi umutlandırmayın 😔 inşallah hamilesindir canım.
Aslinda bence de yok hiç var gibi hissetmiyorum 🥲 pzt kan veririm regl olmazsam, düzenli de değil ki iki gün gecikince hamileyim sanayim🤹🏻‍♀️

Aslinda bence de yok hiç var gibi hissetmiyorum 🥲 pzt kan veririm regl olmazsam, düzenli de değil ki iki gün gecikince hamileyim sanayim🤹🏻‍♀️
Başka markayla dene mutlaka bu markayı baz alıp üzülmeni istemem. Bende bu şekilde çıkarmıştı ama sonuç hüsrandı tabi.😔

Eklentiler

• IMG_8401.webp
    IMG_8401.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 41
Maalesef bizim gibi düzensiz regl olanlarda gecikme her zaman hamilelik belirtisi olamıyor. Birkaç gün bekleyip tekrar test yapıp öyle kan ver bence. Hayırlısı olsun 🌸

Back
X