gunesligunlergorecegiz
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 16 Temmuz 2023
- 124
- 188
- 23
- Konu Sahibi gunesligunlergorecegiz
-
Pozitif gözüküyorBugün normalde regl olmam gerekiyor ama düzensiz benim 28-35 değişiyor. 17 hazirandan beri korunmasiziz. Bugün yaptığım test. Yoktur değil mi? Artımed kaset test bu arada
Gerçekten miPozitif gözüküyor
Bugün kan ver benceYardimci olacak baska kimse yokmu
Bana da silik çizgi var gibi geldiiYardimci olacak baska kimse yokmu
Artimed güvenilir değil canım . Ben hiç kullanmadım ama burada açılan konulara baktığım zaman çoğu insan yalancı pozitif vermiş o yüzden güvenilir olması açısından istersen başka bir test illeteydet ama silik çiziği gözüküyor yani sanki gebelik var gibi Ama tabii ki teslim markası önemli biraz laboquick varsa onunla yada awox ile yapBugün normalde regl olmam gerekiyor ama düzensiz benim 28-35 değişiyor. 17 hazirandan beri korunmasiziz. Bugün yaptığım test. Yoktur değil mi? Artımed kaset test bu arada
Var çizgi canım kan ver kesinleşsin bende artı med ile öğrendim gebeliğimiBu da gün ışığındaki hali. Silik var gibi de yok gibi de
Mutlaka başka markayla teyit edin. Bu test kim bilir kaç kişiyi hayal kırıklığına uğrattı. Nasıl kesin pozitif yazabildiniz anlayamadım kızlar. Bu şekilde kimseyi umutlandırmayınBugün normalde regl olmam gerekiyor ama düzensiz benim 28-35 değişiyor. 17 hazirandan beri korunmasiziz. Bugün yaptığım test. Yoktur değil mi? Artımed kaset test bu arada
Aslinda bence de yok hiç var gibi hissetmiyorumMutlaka başka markayla teyit edin. Bu test kim bilir kaç kişiyi hayal kırıklığına uğrattı. Nasıl kesin pozitif yazabildiniz anlayamadım kızlar. Bu şekilde kimseyi umutlandırmayıninşallah hamilesindir canım.
Başka markayla dene mutlaka bu markayı baz alıp üzülmeni istemem. Bende bu şekilde çıkarmıştı ama sonuç hüsrandı tabi.Aslinda bence de yok hiç var gibi hissetmiyorumpzt kan veririm regl olmazsam, düzenli de değil ki iki gün gecikince hamileyim sanayim
Ayyyy bariz pozitif bu gerçekten çok yanıltıcıymişBaşka markayla dene mutlaka bu markayı baz alıp üzülmeni istemem. Bende bu şekilde çıkarmıştı ama sonuç hüsrandı tabi.
Maalesef bizim gibi düzensiz regl olanlarda gecikme her zaman hamilelik belirtisi olamıyor. Birkaç gün bekleyip tekrar test yapıp öyle kan ver bence. Hayırlısı olsunAslinda bence de yok hiç var gibi hissetmiyorumpzt kan veririm regl olmazsam, düzenli de değil ki iki gün gecikince hamileyim sanayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?