Benim adetime 2-3 gün var geç döllenme de olabilir inşallah vardır yanıltmaz umarımHayırlı olsun o zaman var ben adetime daha 7 gün varken yaptım ve bu şekilde göründü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim adetime 2-3 gün var geç döllenme de olabilir inşallah vardır yanıltmaz umarımHayırlı olsun o zaman var ben adetime daha 7 gün varken yaptım ve bu şekilde göründü
İnşallah keşke net görünse de yorum yapabilsekBenim adetime 2-3 gün var geç döllenme de olabilir inşallah vardır yanıltmaz umarım
Yarın sabah ilk idrarla yapayım güncelleyim o zaman belki daha belirgin olurİnşallah keşke net görünse de yorum yapabilsek
Eğer siz o silik çizgiyi gördüyseniz ve eminseniz mutlaka belli olur ama küçük olduğu için çok belli olmaya bilirYarın sabah ilk idrarla yapayım güncelleyim o zaman belki daha belirgin olur
Sabah su kahve içmiştim kargo yeni geldiği için haliyle ilk idrarla olmadı bekleyemedim şimdi de şüpheyle beklemek daha zor belki daha net çıkarEğer siz o silik çizgiyi gördüyseniz ve eminseniz mutlaka belli olur ama küçük olduğu için çok belli olmaya bilir
Ben bundan önce bir düşük yaptım adetim geçtikten sonra yaptım öyle belirgin oldu iki çizgiYarın sabah ilk idrarla yapayım güncelleyim o zaman belki daha belirgin olur
Hm en kötü kan vermeye giderim herhalde adetim gecikirse sürekli silik çıkarsaBen bundan önce bir düşük yaptım adetim geçtikten sonra yaptım öyle belirgin oldu iki çizgi
Yanlış anlamazsınız Instagram'dan bana atabilir misiniz fotoyu ordan kesin soyliyim size @caglaekerr33Sabah su kahve içmiştim kargo yeni geldiği için haliyle ilk idrarla olmadı bekleyemedim şimdi de şüpheyle beklemek daha zor belki daha net çıkar
Erken gebelik testi yapın bir de eczaneyi aradığınızda mutlaka size testi getirlerHm en kötü kan vermeye giderim herhalde adetim gecikirse sürekli silik çıkarsa
Eşimde görüyor instagramdan net olmadan bilsin istemedimYanlış anlamazsınız Instagram'dan bana atabilir misiniz fotoyu ordan kesin soyliyim size @caglaekerr33
Erken gebelik testi canım buErken gebelik testi yapın bir de eczaneyi aradığınızda mutlaka size testi getirler
Hım anladım wp de sıkıntı olur mu bilemedimEşimde görüyor instagramdan net olmadan bilsin istemedim
Fotoğrafi bir daha atmayı deneyin yakından çekerekErken gebelik testi canım bu
Gebelik | WhatsApp Kanalı burayı bulabilir misinizErken gebelik testi canım bu
Mesaj yazılmıyorGebelik | WhatsApp Kanalı burayı bulabilir misiniz
Siz kanala katılın ben gerisini halledicemMesaj yazılmıyor
KatıldımSiz kanala katılın ben gerisini halledicem
Olmadi kanala numara bıraktım istersen ordan yazKatıldım
Olmadi kanala numara bıraktım istersen ordan yaz
Yeni ceker mısın![]()