Gebelik testime bakar mısınız sizce çizgi var mı?

ad000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
1.992
1.195
133
27
Merhaba arkadaslar diğer tarafta da konu açtım ama çok heyecanlandım kafam çok karıştı yumurtlamanın 10. Günü bugün sabah normal gebelik testi yaptım hayalet bir çizgi var gibi sizce de var mı 3 yıldır ilk kez böyle bir çizgi gördüm.

Eklentiler

• Screenshot_20220216-093058.webp
    Screenshot_20220216-093058.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 270
  • IMG_20220216_084313_368.webp
    IMG_20220216_084313_368.webp
    369,9 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba arkadaslar diğer tarafta da konu açtım ama çok heyecanlandım kafam çok karıştı yumurtlamanın 10. Günü bugün sabah normal gebelik testi yaptım hayalet bir çizgi var gibi sizce de var mı 3 yıldır ilk kez böyle bir çizgi gördüm.
Yok adet gecikmesi olduğunda tekrar deneyin

Ben gordum kac dakika sonra belirdi kuruma cizgisi degilse var evet

Bu markanın ismi nedir acaba.Bende hafif bir çizgi gördüm sanki batı beklemeye gerek yoksa bende alıcam çok heyecanlıyım 🥰

Bu markanın ismi nedir acaba.Bende hafif bir çizgi gördüm sanki batı beklemeye gerek yoksa bende alıcam çok heyecanlıyım 🥰
İnnovita İnternetten çoklu ovulasyon testi almıştım yanında gebelik testi de vardı. İnşallah vardır ya aslında hiç umudum yoktu ama bilmiyorum. 🙏🏻 Ovulasyon testlerimi de atayım

Eklentiler

• IMG_20220208_172637.webp
    IMG_20220208_172637.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 222
Son düzenleme:
İnnovita İnternetten çoklu ovulasyon testi almıştım yanında gebelik testi de vardı. İnşallah vardır ya aslında hiç umudum yoktu ama bilmiyorum. 🙏🏻 Ovulasyon testlerimi de atayım
Son gun catladigi gun bence

Teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda güzel haberlerimizi alırız 🥰

Naptın canım umarım sonuç pozitiftir ❤️❤️

Naptın canım umarım sonuç pozitiftir
Maalesef Canım yalancı çizgi çıkmış kan verdim negatifti
Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum inşallah en yakın zamanda istediğin sonucu alırsın❤️

Naptın canım umarım sonuç pozitiftir

Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum inşallah en yakın zamanda istediğin sonucu alırsın❤️
Amiin inşallah canım benim bıraktım zaten artık hiç bişey yapmıyorum takip falan da etmiyorum

Back
X