Merhaba arkadaslar diğer tarafta da konu açtım ama çok heyecanlandım kafam çok karıştı yumurtlamanın 10. Günü bugün sabah normal gebelik testi yaptım hayalet bir çizgi var gibi sizce de var mı 3 yıldır ilk kez böyle bir çizgi gördüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok adet gecikmesi olduğunda tekrar deneyinMerhaba arkadaslar diğer tarafta da konu açtım ama çok heyecanlandım kafam çok karıştı yumurtlamanın 10. Günü bugün sabah normal gebelik testi yaptım hayalet bir çizgi var gibi sizce de var mı 3 yıldır ilk kez böyle bir çizgi gördüm.
Teşekkür ederimYok adet gecikmesi olduğunda tekrar deneyin
İlk 5 dakika içinde çıktı bide geçen günlerde aynı marka testi tekrar yapmıştım hiç çizgi yoktu bembeyazdıBen gordum kac dakika sonra belirdi kuruma cizgisi degilse var evet
İnnovita İnternetten çoklu ovulasyon testi almıştım yanında gebelik testi de vardı. İnşallah vardır ya aslında hiç umudum yoktu ama bilmiyorum.Bu markanın ismi nedir acaba.Bende hafif bir çizgi gördüm sanki batı beklemeye gerek yoksa bende alıcam çok heyecanlıyım![]()
İnşallah ya yarın mutlaka erken gebelik testi alıp tekrarlayacağım varsa orda daha net çıkar herhalde.Bence var ya![]()
Son gun catladigi gun benceİnnovita İnternetten çoklu ovulasyon testi almıştım yanında gebelik testi de vardı. İnşallah vardır ya aslında hiç umudum yoktu ama bilmiyorum.Ovulasyon testlerimi de atayım
Pik olduğu gün ve sonraki silikleşmeye başladığı 2 günü değerlendirdik inşallah olmuştur yaSon gun catladigi gun bence
Rabbim hayirlisini versin inşallah kuzumİnnovita İnternetten çoklu ovulasyon testi almıştım yanında gebelik testi de vardı. İnşallah vardır ya aslında hiç umudum yoktu ama bilmiyorum.Ovulasyon testlerimi de atayım
Amiin çok teşekkür ederim hepimiz için inşallahRabbim hayirlisini versin inşallah kuzum![]()
Teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda güzel haberlerimizi alırızİnnovita İnternetten çoklu ovulasyon testi almıştım yanında gebelik testi de vardı. İnşallah vardır ya aslında hiç umudum yoktu ama bilmiyorum.Ovulasyon testlerimi de atayım
Amiin inşallahTeşekkür ederim inşallah en kısa zamanda güzel haberlerimizi alırız![]()
Naptın canım umarım sonuç pozitiftirMerhaba arkadaslar diğer tarafta da konu açtım ama çok heyecanlandım kafam çok karıştı yumurtlamanın 10. Günü bugün sabah normal gebelik testi yaptım hayalet bir çizgi var gibi sizce de var mı 3 yıldır ilk kez böyle bir çizgi gördüm.
Maalesef Canım yalancı çizgi çıkmış kan verdim negatiftiNaptın canım umarım sonuç pozitiftir![]()
Naptın canım umarım sonuç pozitiftirMerhaba arkadaslar diğer tarafta da konu açtım ama çok heyecanlandım kafam çok karıştı yumurtlamanın 10. Günü bugün sabah normal gebelik testi yaptım hayalet bir çizgi var gibi sizce de var mı 3 yıldır ilk kez böyle bir çizgi gördüm.
Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum inşallah en yakın zamanda istediğin sonucu alırsınMaalesef Canım yalancı çizgi çıkmış kan verdim negatifti
Amiin inşallah canım benim bıraktım zaten artık hiç bişey yapmıyorum takip falan da etmiyorumNaptın canım umarım sonuç pozitiftir
Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum inşallah en yakın zamanda istediğin sonucu alırsın![]()