Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var gibi geldi bana hayırlı olsun canım bu testlere de bayılıyorum ama sanırım yurt dışından ağlıyorsunuz Türkiye de yok

Miratech ,Predictor Early, Clearblue yokmu TURKIYE de? Internetten bak belki bulursun.
Clearblue yok diğerleri var predictor en adi gebelik testi zaten sürekli hatalı çift çizgisi var burdakilerin yüzde ellisine de öyle çıkarmış. Clearblue dijital test yok

Days Comfort da var. Vardir sen isimleriyle sor eczaneye
Dediğiniz gebelik testlerinin hepsini zaten kullandım hanımefendi. Ben dijital kaç haftalık gebe olduğunu gösteren clearblue testten bahsediyorum. Teşekkür ederim

Clearblue yok diğerleri var predictor en adi gebelik testi zaten sürekli hatalı çift çizgisi var burdakilerin yüzde ellisine de öyle çıkarmış. Clearblue dijital test yok
Evet sımdı bende baktım yokmus amazonda vs satılıyor ve çok pahalı nerdeyse 75-80 tl iki adeti

Evet sımdı bende baktım yokmus amazonda vs satılıyor ve çok pahalı nerdeyse 75-80 tl iki adeti
Bende biyer de bulmuştum ikisi 290tl olarak tabiki gerek yok beş tl lik kasette gösteriyor ama hatıra saklanabilirdi uygun olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…