- 5 Mayıs 2020
- 1.867
- 770
- 123
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
Kızlar adete 2 gün var oybattığımda bi gölge görüyorum sanki sizce kaç gündür test yapıyorum çıkmıyordu kuruma çizgisi mi yoksa geniş var mı acaba 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzmek istemem ama çizgi gri gibi yani kuruma çizgisine benziyorKızlar adete 2 gün var oybattığımda bi gölge görüyorum sanki sizce kaç gündür test yapıyorum çıkmıyordu kuruma çizgisi mi yoksa geniş var mı acaba![]()
Önce oynatınca pembemsi gibiydi iyice kuruma çizgisine döndü gibi yarın tekrar edicem sabah inşallah gebeyimdir yaaÜzmek istemem ama çizgi gri gibi yani kuruma çizgisine benziyor
Vallahi ben yaptım sonra hiç çıkmicak diye hemen bakmadım kahvaltı yaptım baktım böyle görünce çok şaşırdım gölge gibi (bu arada nerdeyse her sabah yapıyorum hobi mi dersiniz takıntı mı bilmem son 3 yıllık böyle)Canım ne kadar sürede çıktı çizgi
Canım çizginin biraz daha ortada olması lazım testin bozuk olabilir yeni bir tane daha deneyebilirsin benceKızlar adete 2 gün var oybattığımda bi gölge görüyorum sanki sizce kaç gündür test yapıyorum çıkmıyordu kuruma çizgisi mi yoksa geniş var mı acaba![]()
Ayy bilemedim ki çok şaşırdım hergün yapıyorum yazdım zaten üste son 3 yılım böyle adetimin üzerinden 10 gün geçiyor başlıyorum adet olana kadar işte böyle görünce karartı gibi acaba mı dedim ayy inşallah yaaaCanım çizginin biraz daha ortada olması lazım testin bozuk olabilir yeni bir tane daha deneyebilirsin benceİnşallah vardır bebiş
![]()
İnşallah canım hayırlısı olsunAyy bilemedim ki çok şaşırdım hergün yapıyorum yazdım zaten üste son 3 yılım böyle adetimin üzerinden 10 gün geçiyor başlıyorum adet olana kadar işte böyle görünce karartı gibi acaba mı dedim ayy inşallah yaaayarın tekrarlicam sabah
inşallah öyledir canımda biz yanılmışızdırÖnce oynatınca pembemsi gibiydi iyice kuruma çizgisine döndü gibi yarın tekrar edicem sabah inşallah gebeyimdir yaa![]()
inşallah öyledir canımda biz yanılmışızdır
Bat ne zaman ?Ay inşallah yaa adet olucakmışım gibi ama kısmet bakalım inşallah gerçek olur![]()
16 haziran 2 gün kaldı ☺Bat ne zaman ?
yarın hiç tekrarlama direk adet sabahı yap16 haziran 2 gün kaldı ☺
Doğru diyosun aslında bi tane testin kaldı ertesi gün yapayım en iyisi hadi inşallah güzel haber yazarım buraya da artık olsun yaayarın hiç tekrarlama direk adet sabahı yap
İnşallah canım bizede haber et mutlakaDoğru diyosun aslında bi tane testin kaldı ertesi gün yapayım en iyisi hadi inşallah güzel haber yazarım buraya da artık olsun yaa![]()
Etmez miyim hiç mutlaka edicemİnşallah canım bizede haber et mutlaka
Çok iyi anlıyorum sizi insan da her ay bi beklentı oluyor ıster ıstemezVallahi ben yaptım sonra hiç çıkmicak diye hemen bakmadım kahvaltı yaptım baktım böyle görünce çok şaşırdım gölge gibi (bu arada nerdeyse her sabah yapıyorum hobi mi dersiniz takıntı mı bilmem son 3 yıllık böyle)
Olmaz mı hemde nasıl yaaa kaç yıl oldu bide bişey eklemek istiyorumÇok iyi anlıyorum sizi insan da her ay bi beklentı oluyor ıster ıstemez
Ilk 5-10 dk arasında oluşan çızgı doğrulugunu gosterır