- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 475
- 198
- Konu Sahibi Kelebekcim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozellikle kararttim. Fotografta cok belli olmuyordu. Ah biz kadinlar.. birkac gun daha sabredilsek...Fotoğraf çok karanlık ama bir gölge ben de gördüm sanki. Erken gebelik testiyle de deneyin.
Hayırlı olsun sağlıkla alın kucaginizaKan testi verdim hanimlar pozitif cikti. Allahim saglikla tamamina erdirsin insallah. Tum isteyenlere de nasip etsin.
Hayırlı olsun gebeliğiniz. Kaç ay sonunda pozitifi gördünüz acaba bir de yaşınız kaçKan testi verdim hanimlar pozitif cikti. Allahim saglikla tamamina erdirsin insallah. Tum isteyenlere de nasip etsin.
Yaaa çok sevindim bende erken gebelik testi yap dicektimKan testi verdim hanimlar pozitif cikti. Allahim saglikla tamamina erdirsin insallah. Tum isteyenlere de nasip etsin.
Merhaba. Yasim 40. 6 7 ay sonunda pozitifo gordum. Ebru ceylan in yumurtlama testlerinden almistim. Bu ay onu kullandim. Bir gebenin gunlugu instagram sayfasi var.
Çok sevindim. Hayırlı olsun bizede nasip olsun inşallah. Peki belirti falan yaşadınız mıMerhaba. Yasim 40. 6 7 ay sonunda pozitifo gordum. Ebru ceylan in yumurtlama testlerinden almistim. Bu ay onu kullandim. Bir gebenin gunlugu instagram sayfasi var.
İnşallaj yükselirAdet gecikince tekrar idrar testi yaptim. Bu sefer belirgindi. Belirti yasamadim. Sadece hafif sancilar oluyor. Ben de beta hcg degerini dusunuyorum. Zamanla artmasi gerekiyor. Pazartesi sabah saglik ocagina gidecegim. Insallah guzel sonuclar alirim.