Progesteron

mnmn0811

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
126
16
13
25
Kızlar merahaba ben sanirim gebeyim kesin bilmiyorum ama adetten 5 gün once erken gebelik testi yaptim 3 farkli markayla pozitifi net gordum dün saglik ocagina gittim adet günüme 1 gun vardı gebelik testi yaptirmak istiyorum dedim hazir kan vericem tüm değerlerime bakın dedim ama sağolsun güzel doktorum beta almayi unutmus bugun kan verdim tekrardan progesteron değerim 26.6 normal adet günum bugun olmadimda sizce gebelik varmıdır ?

Kızlar merahaba ben sanirim gebeyim kesin bilmiyorum ama adetten 5 gün once erken gebelik testi yaptim 3 farkli markayla pozitifi net gordum dün saglik ocagina gittim adet günüme 1 gun vardı gebelik testi yaptirmak istiyorum dedim hazir kan vericem tüm değerlerime bakın dedim ama sağolsun güzel doktorum beta almayi unutmus bugun kan verdim tekrardan progesteron değerim 26.6 normal adet günum bugun olmadimda sizce gebelik varmıdır ?
Büyük ihtimalle var benim beta 118 çıktığında progesteron 28 di

olabilir de, regl de olacak olabilirsiniz. progesteron kesin bilgi vermez. beta hcg bakılması lazım 🥰

Progesteronum 46 cıktı gebelikte sizde de var cok yüksek ihtimalle

Evet zaten gebelik testinde pozıtıf gordum demişsiniz üstüne progesteronda yüksek Buda iyi bir durum ama betanızı ölçtürün ki ne kadarlık bilin diye.
Hafif bel agrilarim ılık ılık var bide bacaklarim agiriyor sağliksız bisey olmaz insallah dua edin bana hamilesiniz sizde 🪷

Back
X