- 3 Haziran 2021
- 310
- 219
- 18
- 29
- Konu Sahibi Elagozluprenses
-
Arkadaşlar sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım ilk yapınca hiç bisey çıkmamıştı bir iki saat sonra baktım ikinci çizgi varmış gibi ama kuruma çizgisi de olabilir gibiydi su damlattım kuruma çizgisiyse kaybolur dedim kafam iyice karıştı bi bakar misiniz Fotograf koyacağım (2. Su damlattiktan sonrası)
Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için bata 8 gün var henüz çok erken yapmış oldum umarım vardırCanım 10 dk sonra çıkan sonuclar geçersiz oluyor bata kaç gün var tekrar test yaparmısın.
İnsallah yaBenimde böyle başıma gelmişti negatifti canım 10 dakika sonrası geçersiz.
Umudunu kesme tabiki inşallah bebeğin gelmiştir
En iyisi bekleyip kan vermek olacak Galiba çünkü evde acaba acaba kafayı yicemİstersen bi kaç gün bekle erken gebelik testi al dene
Batı bekle canım acele etme İnşallah vardır Dualarım seninleeEn iyisi bekleyip kan vermek olacak Galiba çünkü evde acaba acaba kafayı yicem
Çok sağol canım Allah razı olsun gerçekten hayırlısından istiyorum artıkBatı bekle canım acele etme İnşallah vardır Dualarım seninlee
Gerçekten mi sizin ki de böyle miydi yoksa direk cikmismiydiBende 8gün kala kaset test yaptım çıktı kan testi yaptırdım birgün sonra hcg85
İki kere yaptım böyle çıktı hep bir hafta kala ama herkeste değişir bu regl gecince goren de varGerçekten mi sizin ki de böyle miydi yoksa direk cikmismiydi
Bu resimdeki kuruma çizgisi değil bariz belliBende 8gün kala kaset test yaptım çıktı kan testi yaptırdım birgün sonra hcg85 in
İki kere yaptım böyle çıktı hep bir hafta kala ama herkeste değişir bu regl gecince goren de var
Bende de böyle çıkmıştı suan hamileyimArkadaşlar sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım ilk yapınca hiç bisey çıkmamıştı bir iki saat sonra baktım ikinci çizgi varmış gibi ama kuruma çizgisi de olabilir gibiydi su damlattım kuruma çizgisiyse kaybolur dedim kafam iyice karıştı bi bakar misiniz Fotograf koyacağım (2. Su damlattiktan sonrası)
Benim de ilk testim böyleydiiiArkadaşlar sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım ilk yapınca hiç bisey çıkmamıştı bir iki saat sonra baktım ikinci çizgi varmış gibi ama kuruma çizgisi de olabilir gibiydi su damlattım kuruma çizgisiyse kaybolur dedim kafam iyice karıştı bi bakar misiniz Fotograf koyacağım (2. Su damlattiktan sonrası)
Yaaa gerçekten mi ama benim ki bi değişik emin olamıyorum hiç varla yok arası biseydi kuruma çizgisine de benziyordu kan da vermedim batı beklemek istiyorumBende de böyle çıkmıştı suan hamileyim
Merhaba Kan verdiniz mi sonucunuzu merak ettim hamilemisiniz acaba aynı durumdayım bende o yüzdenArkadaşlar merhaba benimde adete 2 gün var bugün test yaptım 4 yıllık evliyim ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım bakarmisiniz sabah 7 de ilk idrarla yaptım birşey çıkmadı 9 gibi kalktım baktım böyle çıktı
Yok malesef negatif canım ilk 5 dakika içinde çıkmayan sonuç geçersiz gerçektenMerhaba Kan verdiniz mi sonucunuzu merak ettim hamilemisiniz acaba aynı durumdayım bende o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?