Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elagozluprenses

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
310
219
18
29
Arkadaşlar sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım ilk yapınca hiç bisey çıkmamıştı bir iki saat sonra baktım ikinci çizgi varmış gibi ama kuruma çizgisi de olabilir gibiydi su damlattım kuruma çizgisiyse kaybolur dedim kafam iyice karıştı bi bakar misiniz Fotograf koyacağım (2. Su damlattiktan sonrası)

Eklentiler

• E3AFB319-5492-4F9B-8E1B-A96FB34D64EA.webp
    114,1 KB · Görüntüleme: 308
  • CECC8A7B-5AEE-4664-AEE6-ADC4C69075B5.webp
    82,2 KB · Görüntüleme: 300
Canım 10 dk sonra çıkan sonuclar geçersiz oluyor bata kaç gün var tekrar test yaparmısın.

Benimde böyle başıma gelmişti negatifti canım 10 dakika sonrası geçersiz.
Umudunu kesme tabiki inşallah bebeğin gelmiştir

Canım 10 dk sonra çıkan sonuclar geçersiz oluyor bata kaç gün var tekrar test yaparmısın.
Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için bata 8 gün var henüz çok erken yapmış oldum umarım vardır

Eklentiler

• image.webp
    105,8 KB · Görüntüleme: 291
Bende sabah test yaptım. Adet olmama daha war ama dayanamadım. Bu ay planlı oldu cunku hersey. Bı uygulama ındırdım Adet bıtımınden sonra yumurtlama gunu vegebe kalma yuksek olan gunlerı degerlendırdım ama daha adet olmama war bayram bıtımınde gıdıp bı kan tahlılı yaptırıcam ıns bu ay olumlu sonuc alırım

Bende 8gün kala kaset test yaptım çıktı kan testi yaptırdım birgün sonra hcg85

Bende 8gün kala kaset test yaptım çıktı kan testi yaptırdım birgün sonra hcg85 in
Gerçekten mi sizin ki de böyle miydi yoksa direk cikmismiydi
İki kere yaptım böyle çıktı hep bir hafta kala ama herkeste değişir bu regl gecince goren de var

Eklentiler

• IMG_20210713_131658.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 166
  • IMG_20210712_080951.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 218
Bende de böyle çıkmıştı suan hamileyim

Benim de ilk testim böyleydiii

Arkadaşlar merhaba benimde adete 2 gün var bugün test yaptım 4 yıllık evliyim ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım bakarmisiniz sabah 7 de ilk idrarla yaptım birşey çıkmadı 9 gibi kalktım baktım böyle çıktı

Eklentiler

• IMG20210722104352.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba Kan verdiniz mi sonucunuzu merak ettim hamilemisiniz acaba aynı durumdayım bende o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…