- 19 Şubat 2021
- 608
- 231
- 33
- Konu Sahibi portakalkek
-
Evet silik bir çizgi görünüyor ama kaç dakika çıktı ve Adetinize kaç gün varHanımlar merhaba sizce bişey var mı ? Fotoğrafın keskinliğini arttırdım
canım adetime 2 gün var. Ben bu ay geç yumurtladım. Bu silik çizgide 10 dk içinde cıktı. Ben baktığımda cok cok zor görüyorum ama görüyorum fotodada netliği arttırdıkça göründü. Ama emin olamıyorum cok silikEvet silik bir çizgi görünüyor ama kaç dakika çıktı ve Adetinize kaç gün var
Kuruma net olmaz mı acaba bu cok silik pembe bir çizgiSanki kuruma gibi geldi bana kaç dk çıktı
Yumurtlama dan kaç gün geçti o önemli canımcanım adetime 2 gün var. Ben bu ay geç yumurtladım. Bu silik çizgide 10 dk içinde cıktı. Ben baktığımda cok cok zor görüyorum ama görüyorum fotodada netliği arttırdıkça göründü. Ama emin olamıyorum cok silik
Kac dk çıktıKuruma net olmaz mı acaba bu cok silik pembe bir çizgi
10 dkKac dk çıktı
9 10 gün geçtiYumurtlama dan kaç gün geçti o önemli canım
O zaman bı kaç gün sonra tekrarlayın9 10 gün geçti
Yumurtlamadan kaç gün gecince belli oluyor acabaO zaman bı kaç gün sonra tekrarlayın
14. Gün belli olur en erkenYumurtlamadan kaç gün gecince belli oluyor acaba
Ama oda silik falan olur heralde demi cok net cıkmaz14. Gün belli olur en erken
Yani adetine kaç gün var pekiAma oda silik falan olur heralde demi cok net cıkmaz
2 gün var canımYani adetine kaç gün var peki
Bence sabah ilk idrarla bir test daha yap canım. Yumurtlama dan 16 gün sonra hasta olursun yani daha adetine var9 10 gün geçti
Aa 16 gün sonramı oluyoruz.. dha cok var o zaman ya. Ay cok heyecanlandımBence sabah ilk idrarla bir test daha yap canım. Yumurtlama dan 16 gün sonra hasta olursun yani daha adetine var
Az kalmis şuan varsa elindeki erken gebelikse biraz daha net çıkması gerekti ama belli de olmaz2 gün var canım
Yok ya erken gebelik testi değil buAz kalmis şuan varsa elindeki erken gebelikse biraz daha net çıkması gerekti ama belli de olmaz
Hmm başka test varsa yarın mutlaka yap inşallah vardırYok ya erken gebelik testi değil buevde normal kaset test vardı. Onunla yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?