Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göründüğü üzre gebesin :)) ama yine de emin olmak için kan testi yaptır. Bariz belli iki çizgi var :))Eki Görüntüle 3029811
Kızlar adetim bir gün gecikti az önce test yaptım böyle çıktı. Biraz silik olduğu için şüphe duydum. Bu arada çıkması 30 sn fln sürdü. Sizce gebelik var mı?
Var tabiki, tebriklerEki Görüntüle 3029811
Kızlar adetim bir gün gecikti az önce test yaptım böyle çıktı. Biraz silik olduğu için şüphe duydum. Bu arada çıkması 30 sn fln sürdü. Sizce gebelik var mı?
Hadi inşallah. Çok teşekkür ederim cevabınız için yarın ilk işim gidip kan vermek olacak. Peki ara ara kasıklarım ağırıyor adet olacakmışım gibi sizce normal mi bu?Göründüğü üzre gebesin :)) ama yine de emin olmak için kan testi yaptır. Bariz belli iki çizgi var :))
Hayırli olsuunn. Kan değerlerinizi de yazar mısınız buraya benimde bu şekilde çıktı da merak ettimEki Görüntüle 3029811
Tabi ki sonucu aldığımda mutlaka paylaşırım. Allahım herkese nasip etsin inşallahHayırli olsuunn. Kan değerlerinizi de yazar mısınız buraya benimde bu şekilde çıktı da merak ettim
Teşekkür ederim. Aminnnn inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınTabi ki sonucu aldığımda mutlaka paylaşırım. Allahım herkese nasip etsin inşallah![]()
Tabii ki normal. İçinde minik bir can gelişiyor. Vücudun tepki vermesi normal tabii ki :)) hayırlı olsun inşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))Hadi inşallah. Çok teşekkür ederim cevabınız için yarın ilk işim gidip kan vermek olacak. Peki ara ara kasıklarım ağırıyor adet olacakmışım gibi sizce normal mi bu?
AminTabii ki normal. İçinde minik bir can gelişiyor. Vücudun tepki vermesi normal tabii ki :)) hayırlı olsun inşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))
Kan testi verdiniz mi? Sonucunuz kaç?Hadi inşallah. Çok teşekkür ederim cevabınız için yarın ilk işim gidip kan vermek olacak. Peki ara ara kasıklarım ağırıyor adet olacakmışım gibi sizce normal mi bu?
Pozitif gibi duruyor tavsiyerinizi merak ettim dogrusuMerhaba. Benim de adetime bir gün var. Testime bakar mısınız? İnanamıyorum çünkü. Eğer pozitifse size de bir sürü tavsiye vereceğim.
Şimdi öyle deyince heyecan yarattım. Ama biz 4 aydır deniyoruz. Bu ay eşim de ben de keçiboynuzu özü yedik. Onun etkisi olmuştur diye düşünüyorumPozitif gibi duruyor tavsiyerinizi merak ettim dogrusu![]()
Olmuş olabilir canım yani bir kan testi vermenizde fayda var ama ikincii cizgi gayet. Net sizdede. İns umdugumuz gibidirŞimdi öyle deyince heyecan yarattım. Ama biz 4 aydır deniyoruz. Bu ay eşim de ben de keçiboynuzu özü yedik. Onun etkisi olmuştur diye düşünüyorum![]()
İnşallah. Buraya yazacağım sonucuOlmuş olabilir canım yani bir kan testi vermenizde fayda var ama ikincii cizgi gayet. Net sizdede. İns umdugumuz gibidir![]()
Ay bugün ver bekleme hic saglik ocaklari aliyor sabahtan bta hcgİnşallah. Buraya yazacağım sonucu![]()
Şimdi verdim bakalım. 2-4 saat arası çıkarmış sonuç.Ay bugün ver bekleme hic saglik ocaklari aliyor sabahtan bta hcg![]()