• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakar mısınız?

Merhaba hanımlar benim adetim düzensiz bugün 33. gün testim böyle çıktı anında 5 yıldır bu anı bekliyorum ama pek güvenemedim sizce kesin varmıdır yoksa testin bozuk olma ihtimali var mı

Eklentiler

• IMG-20220322-WA0007.webp
    IMG-20220322-WA0007.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 98
Ne mutlu Allah sağ salim kucağınıza versin bebeğinizi 🙏 benim ilk gebeliğim olacak o yüzden heyecanlıyım gerçek gibi gelmiyor. Sürekli bir acaba düşüncesi oluyor. İçim içime sığmıyor ama çalıştığım için gidemedim malesef ama perşembe günü sabahtan sağlık ocağına gideceğim inşallah güzel haberleri alırım
amin inşallah🥰 benim de ilk gebeliğim ve tüp bebek ile oldu. bi süre daha inanamayacaksınız. ben de inanamıyordum ta ki ultrasonda bebişin hareketlerini görene kadar. darısı başınıza inşallah. sonucunuzu haber verirsiniz. 😇

amin inşallah🥰 benim de ilk gebeliğim ve tüp bebek ile oldu. bi süre daha inanamayacaksınız. ben de inanamıyordum ta ki ultrasonda bebişin hareketlerini görene kadar. darısı başınıza inşallah. sonucunuzu haber verirsiniz. 😇
Allahım sağlıkla kucağınıza versin inşallah 🙏

Merhaba sabah kan verdim sonucum 646 çıktı iyi mi sizce 😊

Merhaba hayırlı olsun sağlık ocağında mi verdiniz ogrenmissiniz öğlene ne güzel bende verdim ama netten bakıyorum hala çıkmamış gözüküyor sabah verdim bende ama🙃
Teşekkür ederim evet sağlık ocağında verdim sabah 9 buçuk gibi aldılar kanı öğlen 2 de çıktı 😊 inşallah hayırlı haberi alırsınız.

Merhabaaa kizlar bende sabah kan sonucum çıktı gayet iyiydi 🙏🏻 sonrasında kadın doğuma gittim ve kese gözüktü çok şükür 🙏🏻 ama geç döllenme imiş benim dediğim sat tarihine göre daha büyük ama kesesine göre bakarsak 5 haftalikmis öyle yani Rabbime şükürler olsun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese de nasip etsin inşallah 🙏🏻

Merhabaaa kizlar bende sabah kan sonucum çıktı gayet iyiydi 🙏🏻 sonrasında kadın doğuma gittim ve kese gözüktü çok şükür 🙏🏻 ama geç döllenme imiş benim dediğim sat tarihine göre daha büyük ama kesesine göre bakarsak 5 haftalikmis öyle yani Rabbime şükürler olsun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese de nasip etsin inşallah 🙏🏻
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza versin inşallah bende pazartesi günü gideceğim bakalım inşallah bizde görebiliriz 😊 çünkü hala inanabilmiş değilim

Çok teşekkür ederim kuzum uğraştırdım senidee 🌺🌺 Rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım darısı tüm bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlarımın başına inşallahhhhh M medusa-a
Aminnn bacım sağolasın... Nedemek uğraşma olur mu .. ☺️

Çok teşekkür ederim kuzum uğraştırdım senidee 🌺🌺 Rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım darısı tüm bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlarımın başına inşallahhhhh M medusa-a
Çok teşekkür ederim pazartesi günü keseyi de gördük şükürler olsun. 🙏 Allahım isteyen herkese nasip etsin 🥰

Back
X