Gebelik testime bakar mısınız ?

khilall214

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
175
149
53
28
Kızlar adetime iki gün var ama ben dayanamadım yaptım. Biraz hayal kırıklığı oldu sanki belirtilerim var gibiydi. Ama nedense şöyle biraz bakınca çok çok çok hafif pembe bi şey görüyor gibiyim ya da bana mı öyle geliyor ? Erken yaptım farkındayım ama bi bakar mısınız sizde ?

Ben de gördüm hemen mi çıktı?

Hemen bu sonuc ciktiysa var bence. Yarin sabah ilk idrarla tekrar yapin. Belirginlesirse kan verin.

Bende çatlatma iğnesi oldum bugün 14 gün adetime 3-4 gün var erkem gebelik testi yaptım çok hafif silik çizgi oldu kan testi verdim negatif en iyi sonucu kan testiyle alırsın benimde niye böyle oldu anlamadım

Bende gebeliğimi böyle bir test ile öğrendim şuan bebeğim 7 aylık kucağımda sağlıkla kavuşun

C nm göze çarpıyor bence sen yarın erkn gebelik testi yap varsa onda çıkar

Hayırlı olsun :) bişey sormak istiyorum belirtileriniz nelerdi acaba ? Adetten önce yani . Bende şüpheleniyorum ama test yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye
Ben adet olacağım sandım tamamen aynı yani. Kasık batma filan değil bildiğin sancı.. göğüs hassasiyeti aşşıııırı iştah farklı olarak

Hayırlı olsun :) bişey sormak istiyorum belirtileriniz nelerdi acaba ? Adetten önce yani . Bende şüpheleniyorum ama test yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye
Karbonat deneyebilirsinjz ilk çocuğumu o yöntemle anladım ben idrariniza karbonat dökün 1 çay kaşığı dibe batarsa hamile değilsiniz. Cinsiyeti de bu şekil yaptım.

4 haftalık falan var ilk bebegimde benimde böyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…