Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3-4 gün varAdet gününüz ne zaman
Kızlar ben erken gebelik testi yaptım. Gebelik var mı hayali çizgi çıktı ama emin olamadım. Prodictor marka erken gebelik testiEki Görüntüle 3104698
Var gibi duruyor ama bekleyebilirseniz adet günü kan verin yada testi tekrarlayın koyulaşma olursa net vardir3-4 gün var
Kan verdim ama çıkmadı 4-5 gün sonra bir daha gel dedi tıp merkezi çok yeni galiba dediler. Kaset bhgc ile bakıldı çünküBenim de ilk testim bu şekildeydi. 3-4 gün kala yapmışsınız zaten çok uzun bir zaman değil. Muhtemelen doğrudur, kan verirseniz kesinleşir. Hayırlı olsun![]()
Kan verdim ama çıkmadı 4-5 gün sonra bir daha gel dedi tıp merkezi çok yeni galiba dediler. Kaset bhgc ile bakıldı çünkü
Kan verdim ama çıkmadı 4-5 gün sonra bir daha gel dedi tıp merkezi çok yeni galiba dediler. Kaset bhgc ile bakıldı çünküBende bu testle 1 hafta önce öğrenmiştim. Büyük ihtimalle hamilesinizYine de kan testi vermenizde fayda var
Çok saçma neden kan almadılar ki sağlık ocağına gitsen yarın çıkar ne olup olmadığı yada özel hastaneye gidip öğrenebilirsin 2 3 saat içindeKan verdim ama çıkmadı 4-5 gün sonra bir daha gel dedi tıp merkezi çok yeni galiba dediler. Kaset bhgc ile bakıldı çünkü
Kan verdim ama 10 dk içinde var yok testi yaptırdım. Kaset bhcg kan testiyle bakıldıı yok çıktı çok erkense kaset testte çıkmaz dedilerÇok saçma neden kan almadılar ki sağlık ocağına gitsen yarın çıkar ne olup olmadığı yada özel hastaneye gidip öğrenebilirsin 2 3 saat içinde
İnşallah tez zamanda tekrar nasip olur canım ya çok üzüldüm senin adınaBugün 1 erken gebelik 1 tane de normal gebelik testi yaptım ikisinde de silik çıktı gittim detaylı kan testi yaptırdım yarın çıkıcak sonuç. Hadi hayırlısı inşallah. Tam 3 ay önce 37 haftalık bebeğimi kaybettim bu yüzden çok istiyorum çok stresliyim.
Hamileyim şimdi öğrendim :) daha çok yeni 41.4 çıkmış değerim birkaç gün sonra yine kan vericem değerim yükseldimi diye bakıcam. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah tez zamanda tekrar nasip olur canım ya çok üzüldüm senin adınavar gibi baya belli çizgi var gibi duruyor adetin geçti mi
![]()
İnşallah sağlıklı bir şekilde yükselir canım maşallahHamileyim şimdi öğrendim :) daha çok yeni 41.4 çıkmış değerim birkaç gün sonra yine kan vericem değerim yükseldimi diye bakıcam. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Amin canım sağolasınİnşallah sağlıklı bir şekilde yükselir canım maşallah![]()
Benim testime de bakar mısınız var mı acaba 6 gün var adete Eki Görüntüle 3128822
Ben gördüm sabah ilk idrarla yap koyuluyorsa vardırBenim testime de bakar mısınız var mı acaba 6 gün var adete Eki Görüntüle 3128822