Gebelik testime bakar mısınız

Selam canım bende bu iğneyi 2 kez denedim klomenle pco var bende de tutmadı malesef ama senin ki pozitif duruyor iğne etkisi 7 ci günde kayboluyor aslında bukadar uzun süre iğne etkisi kalmaz diye düşünüyorum inşallah vardır

Belirgindi zaten çift cizgin Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin..Hayırlı olsun canım

Evet var canım hamileyim, dilerim sen de en yakın zamanda bu mutluluğu yaşarsın Allah’ın izniyle

Ayy çok sevindim canım Rabbim gönlüne göre versin

Erken gebelik testinde silik gördükten sonra kan verdim canım 79 dan 252 ye artmış 2 günde doktor ile görüştüm perşembe günü çağırdı bakalım
Ay hadi maşallah testler zaten gayet pozitif çıkmıştı Allah tamamına erdirsin inş

Çok teşekkür ediyorum canım, benim iğne de Klomen de ilk denememdi ilk denediğim ay oldu çok şükür

Kesinlikle canimm hayirli olsun ben de beklemedeyimm

Canım 9. Gün hiç bilemiyorum umarım iğnenin etkisi değildir 12. Gün tekrarla istersen

Merhabalar bu gün yaptığım test böyle oldu sonra ikinci çizgi kayboldu neden ola bilir fikri olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…