- 8 Ekim 2019
- 3.067
- 1.413
- 133
10 nisanda ovulasyon testinde pik gördüm. Sadece o gün birliktelik oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimNegatif maalesef
Benim adetlerim çok düzensiz. 3 ayın içinde hem düşük hem de dış gebelik yaşadım. Özellikle dış gebelikten sonra çok değişti. Son adet tarihim 22 martErken yaptığınız içinde olabilir ama adet tarihiniz ne zaman
adet olmazsanız bir kaç gün sonra testi tekrarlayın isterseniz, geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıcakla hamile kalırsınız.Benim adetlerim çok düzensiz. 3 ayın içinde hem düşük hem de dış gebelik yaşadım. Özellikle dış gebelikten sonra çok değişti. Son adet tarihim 22 mart
İnşallah. Ama bsey diyim mi. Reel de daha çok belli olan aşırı silik bi çizgi var sankiadet olmazsanız bir kaç gün sonra testi tekrarlayın isterseniz, geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıcakla hamile kalırsınız.
Ben pek göremedim yaİnşallah. Ama bsey diyim mi. Reel de daha çok belli olan aşırı silik bi çizgi var sankibilmiyorum
Pazartesi günü tekrarlayayım bakayım. O da negatif çıkarsa daha da yoktur zatenBen pek göremedim ya
Bencede öyle yapınPazartesi günü tekrarlayayım bakayım. O da negatif çıkarsa daha da yoktur zaten
Evet su an ikinci çizgi görünüyor var gibi kan testi verin hemenBu sabah tekrarladım![]()
Evet. İnşallah vereceğimEvet su an ikinci çizgi görünüyor var gibi kan testi verin hemen