- 3 Ekim 2022
- 99
- 27
- 8
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben hamile bir kadın görüyorum hayırlı olsunAdetime 3 gün var gebelik testi yaptım böyle çıktı sabahta kasiklğımda ve belimde çok batma oldu bıçak saplanircasına
İnsallah vardır ya pcosum 4 senedir bu anı bekliyorum yarın da test yapıcam adet günümde de test yapıcamMerhaba ben hamile bir kadın görüyorum hayırlı olsun
Ben de pcosum bahsettiğiniz gibi hamile kaldım. Yüzde yüz eminim hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına almak nasip olsunİnsallah vardır ya pcosum 4 senedir bu anı bekliyorum yarın da test yapıcam adet günümde de test yapıcam
Ben de pcosum bahsettiğiniz gibi hamile kaldım. Yüzde yüz eminim hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına almak nasip olsun
Sabah belime ve kasiklarima bıçak batarcasina ağrı girdi yerimden kalkamadımPozitif görünüyor belirti var mı ?
Bence bu test olmamış idrarı biraz fazla mı olduAdetime 3 gün var gebelik testi yaptım böyle çıktı sabahta kasiklğımda ve belimde çok batma oldu bıçak saplanircasına
3 damla damlattımBence bu test olmamış idrarı biraz fazla mı oldurenk dağılmış
Tekrar bakar mısınızben birsey görmedim gebelik yok gibi
cizgi net olmasada görünüyor keske kan testi yapsaniz ev doktorunyaoiyor sizde sanirim daha emin olmaniz icnTekrar bakar mısınız
Yarında test yapıcam eğer çıkarsa adet günümde kan vereceğimcizgi net olmasada görünüyor keske kan testi yapsaniz ev doktorunyaoiyor sizde sanirim daha emin olmaniz icn
Yarın sabah tekrar deneyeceğim yorumunuz için teşekkürler:))BOZUK TEST
Var gibi ama bu test sağlıklı olmamış bence bir daha yapınTekrar bakar mısınız
Test bozuk gibi görünüyor ama inşallah vardırAdetime 3 gün var gebelik testi yaptım böyle çıktı sabahta kasiklğımda ve belimde çok batma oldu bıçak saplanircasına
İlk defa böyle çıktı bende anlamadımTest bozuk gibi görünüyor ama inşallah vardır
Benimki de araba böyle çıkıyor sonu hüsran inşallah seninki sonu güzel olur canımİlk defa böyle çıktı bende anlamadım![]()