- Konu Sahibi CerkesMaria
Ayy 4-5 gün kala bende böyle silik çizgi ile öğrenmiştim. Kanda da 12 çıkmıştı bence de var gibi duruyorBunu demın yaptım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy 4-5 gün kala bende böyle silik çizgi ile öğrenmiştim. Kanda da 12 çıkmıştı bence de var gibi duruyorBunu demın yaptım
Ay ınsallah bayramdan sonra hasta olmazsam gıdıcem kan verıcemAyy 4-5 gün kala bende böyle silik çizgi ile öğrenmiştim. Kanda da 12 çıkmıştı bence de var gibi duruyor![]()
Bence de bekleyebiliyorsanız bekleyin. Düşük değerle öğrenmek çok stresli. Keseyi görene kadar 9 doğurmuştumAy ınsallah bayramdan sonra hasta olmazsam gıdıcem kan verıcem
Bende silik gördüm testindeKızlar silik var gibi ama emin olamadım adetime 4 gun var bır bakın lutfen Eki Görüntüle 3601565
Bilmez miyim canim dualarimdasinDua et benım ıcın neler cektıgımı bılıyorsun
Öyle tabikiInsallah canım brkleyelım bakalım rabbım neylerse güzel eyler
Aaa neredeyse aynı ınsallah benımledırBende silik gördüm testinde, benimde bata 4 gun varken silikti ekliyorum prodoctor marka benimde. Beta 40 çıktı inşallah gzuel artar
İnşallah seninde vardir![]()
Insallah kuzucum heyecanla beklıyorum 4 gun gecsın de kan vereyımAy senin adına çok sevindim maşallah diyeyiminşallah vardır sağlıklıdır seninledir seninle kalır çok sevindim gerçekten
![]()
Insallah vardir. Heyecanla bekliyoruz sonucunuInsallah kuzucum heyecanla beklıyorum 4 gun gecsın de kan vereyım
Dua edın benım ıcınInsallah vardir. Heyecanla bekliyoruz sonucunu![]()
Test yaptiniz mi acaba sonuc ne olduDua edın benım ıcın![]()
Ne çıktı canımDua edın benım ıcın![]()