- 3 Şubat 2025
- 336
- 668
- 18
- Konu Sahibi marmelad01
-
Adetinize kaç gün varMerhaba kızlar konu açıp açmama konusunda kararsız kaldım, içimde duracağına sizinle konuşayım dedim
Az önce test yaptım 10-15 dakika sonra böyle oldu adetime daha çok var ama erken yumurtladığımı düşünüyorum içimden test yapmak geldi. Testte yalancı pozitif daha önce görmedim saatler sonra hafif çizgi beliriyor ama onunda kuruma çizgisi olduğunu biliyorum ama bu hani idrarı damlattığında kırmızılık oluyor ya o dağıldıktan sonra belirdi yani 10-15 dakikada falan. Ne düşünüyorsunuz?
Bu arada test artımed değil yurt dışındayım burada ondan yok
9-10 gün kadar ama dediğim gibi erken yumurtladığımı düşünüyorumAdetinize kaç gün var
Çok hafif bir çizgi var gibi görünüyor. Ama testler yanıltadabilir belli olmuyor.2 gün sonra testi tekrarlayın bence varsa daha koyu olması gerekir. Ya da emin olmak isterseniz kan verin idrar testinde çıkıyorsa kanda da çıkar9-10 gün kadar ama dediğim gibi erken yumurtladığımı düşünüyorum
Geçen ay tüp bebek tedavim negatif oldu kanda negatifi görmek çok kötüydü o yüzden şimdilik testle takip etmeyi düşünüyorum. Haklısınız testler yanıltıyor bende hiç güvenmiyorum. İki gün sonra tekrarlarım inşallah daha koyu çıkarÇok hafif bir çizgi var gibi görünüyor. Ama testler yanıltadabilir belli olmuyor.2 gün sonra testi tekrarlayın bence varsa daha koyu olması gerekir. Ya da emin olmak isterseniz kan verin idrar testinde çıkıyorsa kanda da çıkar
İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Bende geç yumurtlamama rağmen adete 4 5 gün kala teste öğrenmiştim olmayacak şey değilGeçen ay tüp bebek tedavim negatif oldu kanda negatifi görmek çok kötüydü o yüzden şimdilik testle takip etmeyi düşünüyorum. Haklısınız testler yanıltıyor bende hiç güvenmiyorum. İki gün sonra tekrarlarım inşallah daha koyu çıkar
Amin sağolun. Sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahİnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Bende geç yumurtlamama rağmen adete 4 5 gün kala teste öğrenmiştim olmayacak şey değil
Çok teşekkür ederimAmin sağolun. Sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
inş vardır ama ben bir çizgi göremedimGüncelleme: galiba oluyor inşallah
Bunu az önce yaptım hemen 4-5 dakikada belirdi gözle çok net görünüyor inşallah koyulaşarak devam eder
Bu testler negatif canmMerhaba kızlar konu açıp açmama konusunda kararsız kaldım, içimde duracağına sizinle konuşayım dedim
Az önce test yaptım 10-15 dakika sonra böyle oldu adetime daha çok var ama erken yumurtladığımı düşünüyorum içimden test yapmak geldi. Testte yalancı pozitif daha önce görmedim saatler sonra hafif çizgi beliriyor ama onunda kuruma çizgisi olduğunu biliyorum ama bu hani idrarı damlattığında kırmızılık oluyor ya o dağıldıktan sonra belirdi yani 10-15 dakikada falan. Ne düşünüyorsunuz?
Bu arada test artımed değil yurt dışındayım burada ondan yok
Negatif maalesef beyaz çizgi çıkmış canımGüncelleme: galiba oluyor inşallah
Bunu az önce yaptım hemen 4-5 dakikada belirdi gözle çok net görünüyor inşallah koyulaşarak devam eder
Bence de negatif
Negatif maalesef beyaz çizgi çıkmış canım
Bu testler negatif canm
inş vardır ama ben bir çizgi göremedim
Kızlar peki bu nasıl bunda görüyor musunuz
Bunlar da negatif canım test gölgelenmiş sadeceKızlar peki bu nasıl bunda görüyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?