Gebelik testime bakar mısınız

marmelad01

Allah I'm tired but I trust you🩶
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2025
336
668
18
Merhaba kızlar konu açıp açmama konusunda kararsız kaldım, içimde duracağına sizinle konuşayım dedim

Az önce test yaptım 10-15 dakika sonra böyle oldu adetime daha çok var ama erken yumurtladığımı düşünüyorum içimden test yapmak geldi. Testte yalancı pozitif daha önce görmedim saatler sonra hafif çizgi beliriyor ama onunda kuruma çizgisi olduğunu biliyorum ama bu hani idrarı damlattığında kırmızılık oluyor ya o dağıldıktan sonra belirdi yani 10-15 dakikada falan. Ne düşünüyorsunuz?
Bu arada test artımed değil yurt dışındayım burada ondan yok

Eklentiler

• IMG_8643.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 157
  • IMG_8642.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG_8638.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 121
  • IMG_8637.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_8635.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_8633.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 119
Adetinize kaç gün var

9-10 gün kadar ama dediğim gibi erken yumurtladığımı düşünüyorum
Çok hafif bir çizgi var gibi görünüyor. Ama testler yanıltadabilir belli olmuyor.2 gün sonra testi tekrarlayın bence varsa daha koyu olması gerekir. Ya da emin olmak isterseniz kan verin idrar testinde çıkıyorsa kanda da çıkar

Geçen ay tüp bebek tedavim negatif oldu kanda negatifi görmek çok kötüydü o yüzden şimdilik testle takip etmeyi düşünüyorum. Haklısınız testler yanıltıyor bende hiç güvenmiyorum. İki gün sonra tekrarlarım inşallah daha koyu çıkar

İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Bende geç yumurtlamama rağmen adete 4 5 gün kala teste öğrenmiştim olmayacak şey değil

Güncelleme: Dünkü test hatalıydı büyük ihtimal bugünkü testte de dünkü gibi gölge çıktı belli belirsiz testlere güven olmuyor. Zaten çok erken daha 9-10 gün falan var bata

Güncelleme: az önce yaptığım testte böyle ne düşüneceğimi şaşaırdım. Bu elimdeki son testimdi artık adetim geçene kadar yapmayı düşünmüyorum kafamı çok karıştırıyor bu testler. Bu daha önceki yaptıklarıma göre daha belirgin ama yinede kıpkırmızı olmadığı sürece güvenmiyorum hiçbir teste

Eklentiler

• IMG_8680.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_8681.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_8682.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_8683.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 88
Güncelleme: galiba oluyor inşallah
Bunu az önce yaptım hemen 4-5 dakikada belirdi gözle çok net görünüyor inşallah koyulaşarak devam eder

Eklentiler

• IMG_8694.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_8693.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 79
Bu testler negatif canm

Kızlar peki bu nasıl bunda görüyor musunuz

Eklentiler

• IMG_8712.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_8711.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_8706.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…