Gebelik testime bakar mısınız

nini01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2025
7
1
1
28
Merhabalar 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ve adet oldum bu ay da reglim gecikti sabah test yaptım ilk 5-6 dakika içinde bu şekilde çıktı sizce pozitif mi bana mı öyle geliyor (fotoğrafta kalite düşüyor ) yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_4908.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 333
Gözle görülmeyecek kadar bir çizgi var ve buna pozitif demek doğru olmaz maalesef

Tekrar test yaptınız mı acaba

benim testlerime de bakar mısınız 3 gün gecikti iki test yaptım ikisinde de negatif gördüm bıraktım kahvaltı hazırladık kahvaltı yaptık sonra çöpe atmak için banyoya girdim baktım böyle olmuşlar ikisinin de böyle olması tesadüf mü yani kuruma mı

Eklentiler

• IMG_6930.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 162
  • IMG_6929.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_6920.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_6916.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 79
Merhaba bat 1 Ekimdi en son 1 eylülde regl oldum bugün test yaptım anında böyle oldu ama hala şoktayım yanılma payı var mıdır hamileysem sizce ne kadarlık olabilir

Eklentiler

• B93BCB5F-DA52-4EF7-91C2-E85A7B75D338.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 138
Merhaba bat 1 Ekimdi en son 1 eylülde regl oldum bugün test yaptım anında böyle oldu ama hala şoktayım yanılma payı var mıdır hamileysem sizce ne kadarlık olabilir
4.5-5 haftalık hamilesiniz benimde böyleydi hayırlı olsunn

Belirtileriniz nelerdi
kasık ağrısı gece beni uykumdan uyandıracak kadar ağrım vardı koku hassasiyeti vardı çalışıyorum insanlar yaklaştıkça sanki herkes kokuyo gibi geliyodu ve ben kıyma yemem asla lahmacun canım çekti ben yine de ihtimal vermedim hep regli olucam sandım

Şöyle diyim ben progesteron ilacı kullanıyorum göğüslerim aşırı ağrıyor Meme uclarimda da var karın ağrısı bel sırt ağrısı var bende yere eğilirken birşey saplanıyor gibi oluyor ilacın etkisimi diye düşünüyorum Ağustosun 29da başladım ilaca 10 gün ic dedi doktor 6.gün adet oldum Eylül'de de 29da başladım bugün ilaç bitti ben adet olmadım daha Eylül'ün 6da olmuştum ama şuan olmadım FLO uygulamsnda ekimin 16da yazıyor bekliyecem biraz dhaa test yapacam. 1 Ekim'de beta HCG verdimm 0.2 çıktı idrar testinde de negatif çıktı bekliyecmm umutlaniyorim ama progesteron ilacından mı diyede düşünüyorum bu belirtiler kafayı yiycemmm kadınlar kulübünde herşeye Baktmm bugün çok sık idrara çıktım üşüttum mi diyede düşünüyorum çok sinirlerim bozuldu

O kadar iyi anlıyorum ki beklemek en doğrusu zor evet ama umutlanıp sonra olmayınca daha kötü oluyosun ben bugüne kadar hiç test yapmadım en son 1.5 sene önce yapmıştım ondan sonra yapmadım bekledim ve hep oldum hüsranla sonuçlandı bu ay da hiç beklentim yoktu normal devam ettim çalışıyorum ağır kaldırdım yoktur diye ama varmış hiç ummadığın anda geliyo gerçekten düşünme kafanı başka şeylerle meşgul et Allahım sana da nasip etsin inşallah dualarım seninle

Allah' razı olsun canmm benmm Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bir avazda doğurasın

Kızlar bakarmısınız awox marka yumurtlamanın 11.günü dikkatlı bakınca hafif pembemsi cizgi var bana öyle geldi

Eklentiler

• IMG_9297.webp
    97,9 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_9293.webp
    63,8 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…