• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakar mısınız

Tatszhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
705
397
103
30
1000034510.webp
kızlar adetimin 25.günündeyim , çok çok silik çizgi gördüm bu ne anlama geliyor elim ayağım titredi çok heyecan yaptım siz de görüyor musunuz

Çok silik ,yanılma olabilir mi acaba
3 gün önce 0.2 ydi 22.gün
Kuruma çizgisi olabilir mi 5dk da gördüm bunu hayalet çizgi gibi
İnşallah yanılma değildir. Adet döngün 28 gün olsa 19. günde kan vermiş oluyorsun. Kanı biraz erken vermişsin. Yumurtlama 14. günde olmuş olsa üzerinden daha 5 gün geçmiş oluyor. Yani demem o ki çok erken:)) ay ne hesap yaptım 🤣

İnşallah yanılma değildir. Adet döngün 28 gün olsa 19. günde kan vermiş oluyorsun. Kanı biraz erken vermişsin. Yumurtlama 14. günde olmuş olsa üzerinden daha 5 gün geçmiş oluyor. Yani demem o ki çok erken:)) ay ne hesap yaptım 🤣
Yumurtlama 15. Günde oldu , 6 gün sonra kan verdim ama aslında progesterona baktırmak için verdim kanı ,22.3 çıktı . Beta hcg ye de bakmış doktor 0.2 çıktı . Yumurtlamadan sonra 10.gün bugün bu çizgi çıktı

Yumurtlama 15. Günde oldu , 6 gün sonra kan verdim ama aslında progesterona baktırmak için verdim kanı ,22.3 çıktı . Beta hcg ye de bakmış doktor 0.2 çıktı . Yumurtlamadan sonra 10.gün bugün bu çizgi çıktı
Pardon. 7 gün sonra kan vermiş oldum

Bence birkaç gün sonra tekrar kan ver. Ben öyle yapardım.

İnnovita testi . Satıcısına sordum. Kimyasal var orada , kuruyunca o renk oluyor hamile olsaydınız pembeleşirdi dedi
Benim hayaller yine sonraki aya
Ciddi olamazsın 😲 beni hiç yanıltmadı. Valla hiç kuruma çizgisi de olmamıştı bende. Umitlendirmek istemiyorum ama inşallah vardır yaa

Ciddi olamazsın 😲 beni hiç yanıltmadı. Valla hiç kuruma çizgisi de olmamıştı bende. Umitlendirmek istemiyorum ama inşallah vardır yaa
Kimyasal var orada dedi ıslandığı için test izi yapıyor dedi çok üzgünüm şu an çok heveslenmiştim . İnşallah vardır .sizde nasıldı böyle çok silik miydi

Kimyasal var orada dedi ıslandığı için test izi yapıyor dedi çok üzgünüm şu an çok heveslenmiştim . İnşallah vardır .sizde nasıldı böyle çok silik miydi
Valla kuzum en son geçen hafta yaptım ovulasyon testiyle karıştırıp gebelik testi yapmışım, hiç çizgi yoktu.

Yarın sabah ilk idrarla yapayım dedim yine böyle çıkarsa kana baktırayım
Kanda çıkar mı 4 gün kaında
Aslında doğru olan adet gününü beklemek ama valla ben de sabredemezdim o kadar:)) bir de geç döllenme durumu falan da oluyor ya 4 gün kala çıkmazsa yine moral bozukluğu olur

Aslında doğru olan adet gününü beklemek ama valla ben de sabredemezdim o kadar:)) bir de geç döllenme durumu falan da oluyor ya 4 gün kala çıkmazsa yine moral bozukluğu olur
İşte sabır kalmadı artık ya Rabbim en kısa zamanda isteyenin kucağını boş bırakmasın

Back
X