Umutlandırmak istemem canım ama çok silik gibi duruyorDaha aydınlık bir ışıkta da böyle, ben direkt görüyorum ama bilmiyorum burada görünüyor mu
Umutlandırmak istemem canım ama çok silik gibi duruyorbenimde adetim 2 buçuk gün sürdü kesildi bi anda 2 3 gündür de bacak ağrısı çekiyorum arada göğsüm sızlıyor kasıklarıma Ağrı girip çıkıyor anlık şüpheye düşüyorum ama test yaptım çıkmadı 10 gün sonra tekrarlıycm testi inşallah sende erken gebelik testi yapsana bi
Umuyorum ki sende de vardır canım. Benimki de erken gebelik testi ama aslında 5-6 gün var regla dün ki bel ağrısı ve ve çok kısa akıntıdan dolayı yaptım normalde bu kadar erken test yapmıyorum. Bu ay çok üstüne dusmesemde umuyorumki var hayalim Kasım ayında hamile kalarak Ağustos da doğurmak daUmutlandırmak istemem canım ama çok silik gibi duruyorbenimde adetim 2 buçuk gün sürdü kesildi bi anda 2 3 gündür de bacak ağrısı çekiyorum arada göğsüm sızlıyor kasıklarıma Ağrı girip çıkıyor anlık şüpheye düşüyorum ama test yaptım çıkmadı 10 gün sonra tekrarlıycm testi inşallah sende erken gebelik testi yapsana bi
İnşallah vardır o zaman sabır gösterip regl olmayı bekleyeceksin canımUmuyorum ki sende de vardır canım. Benimki de erken gebelik testi ama aslında 5-6 gün var regla dün ki bel ağrısı ve ve çok kısa akıntıdan dolayı yaptım normalde bu kadar erken test yapmıyorum. Bu ay çok üstüne dusmesemde umuyorumki var hayalim Kasım ayında hamile kalarak Ağustos da doğurmak da
Umuyorum vardır canım inşallah güzel haberleri alırız. Bat ne zaman seninUmutlandırmak istemem canım ama çok silik gibi duruyorbenimde adetim 2 buçuk gün sürdü kesildi bi anda 2 3 gündür de bacak ağrısı çekiyorum arada göğsüm sızlıyor kasıklarıma Ağrı girip çıkıyor anlık şüpheye düşüyorum ama test yaptım çıkmadı 10 gün sonra tekrarlıycm testi inşallah sende erken gebelik testi yapsana bi
İnşallah canım 4 AralıkUmuyorum vardır canım inşallah güzel haberleri alırız. Bat ne zaman senin
Baya varmış İnşallah olur canım tutmamissa bile hala şansın var ovulasyon ile takip ediyor musunİnşallah canım 4 Aralık
2 adettir takip ediyordum sonra sinirim bozuldu ve istemsizce kendimi çok yıprattığımı düşünüyorum hergün rutin test yap çift çizgi çıksın değerlendir yani hep Bebek odaklı ilişki yaşadığım için bu sefer yapmıycm ovulasyon testi dedim kendime inşallah olur tutar bu seferBaya varmış İnşallah olur canım tutmamissa bile hala şansın var ovulasyon ile takip ediyor musun
2 adettir takip ediyordum sonra sinirim bozuldu ve istemsizce kendimi çok yıprattığımı düşünüyorum hergün rutin test yap çift çizgi çıksın değerlendir yani hep Bebek odaklı ilişki yaşadığım için bu sefer yapmıycm ovulasyon testi dedim kendime inşallah olur tutar bu sefer
İnşallah canım sende pozitif sonuç alırsın kafaya çok takma diycem de bende takıyorum 2 düşükten sonra korkuyorum daBen sadece bu ay denedim ve bende bir şey anlamadım. Gerçekten içten diliyorum umarım ki pozitif sonuç alırsın bu süreçte
Benim de bir düşük bir kimyasal var, 1 yıldir deniyoruz 1 yıl bu ay oluyor. Bu süreçte ailesel olarak da çok şey yaşadım hiç olmayan tiroid sorunum oluştu vs yani gercekten kolay değil. Çok kafaya da takmıyorum bu arada ciddi bir şekilde bu ay başlayalım diye karar aldık hatta. Ama çok zor, etrafımda hep direkt hamile kalanlar hamileliğini hiç anlamadan geçirenler var onları görünce bir imreniyorum tabii bende mi sorun var hiç olmayacak mı diye düşünüyoruz istemsizceİnşallah canım sende pozitif sonuç alırsın kafaya çok takma diycem de bende takıyorum 2 düşükten sonra korkuyorum da
Çok düşünüyorum bu kadar insan nasıl tekte kalabiliyor biz hayalini kuruyoruz resmenBenim de bir düşük bir kimyasal var, 1 yıldir deniyoruz 1 yıl bu ay oluyor. Bu süreçte ailesel olarak da çok şey yaşadım hiç olmayan tiroid sorunum oluştu vs yani gercekten kolay değil. Çok kafaya da takmıyorum bu arada ciddi bir şekilde bu ay başlayalım diye karar aldık hatta. Ama çok zor, etrafımda hep direkt hamile kalanlar hamileliğini hiç anlamadan geçirenler var onları görünce bir imreniyorum tabii bende mi sorun var hiç olmayacak mı diye düşünüyoruz istemsizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?