- Emoji Skoru
- 101
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Momof3baby
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım erken gebelik testinde daha net çıkar varsaKızlar başka bir konu açmıştım ama hic yorum gelmedi.13 gün önce şüpheli bir ilişki oldu ertesi gün hapı aldım sabahında ama şuan testim böyle..Dün akşam da böyle çıkmıştı bugün tekrarladım daha belirgin çıktı burda foto kalitesi epey düşüyor
Ertesi gün hapının mantığı yumurtlamayı geciktirip sperm ile buluşmasını zorlaştırmak. Yine de sperm yaşadysa neden olmasın gebelik olabilir. Reglinizde gecikme var mıKızlar başka bir konu açmıştım ama hic yorum gelmedi.13 gün önce şüpheli bir ilişki oldu ertesi gün hapı aldım sabahında ama şuan testim böyle..Dün akşam da böyle çıkmıştı bugün tekrarladım daha belirgin çıktı burda foto kalitesi epey düşüyor
3 gün var Reglime.Ben tuhaf kasık batmalarından şüphelenip test yaptım açıkçası.Erken gebelik testi deneyeyim yarın sabah o zaman önerdiğiniz marka var mı ?Ertesi gün hapının mantığı yumurtlamayı geciktirip sperm ile buluşmasını zorlaştırmak. Yine de sperm yaşadysa neden olmasın gebelik olabilir. Reglinizde gecikme var mı
Predector kullanın3 gün var Reglime.Ben tuhaf kasık batmalarından şüphelenip test yaptım açıkçası.Erken gebelik testi deneyeyim yarın sabah o zaman önerdiğiniz marka var mı ?
Artı med dışındaki testler deniyor:) ben bebetıme ile öğrendim başka marka yoktu :)3 gün var Reglime.Ben tuhaf kasık batmalarından şüphelenip test yaptım açıkçası.Erken gebelik testi deneyeyim yarın sabah o zaman önerdiğiniz marka var mı ?
Tamam sabah ilk işim gidip predictor almak olacak ama sanırım hamileyim elimde bir test daha vardı yaptım biraz daha belli sankiPredector kullanın
Tamam yarın predictor yapacağım bakalım hayırlısı olsunArtı med dışındaki testler deniyor:) ben bebetıme ile öğrendim başka marka yoktu :)
Ayy görselini atsanızaTamam yarın predictor yapacağım bakalım hayırlısı olsunSanırım hamileyim bir test daha yaptım yine çıktı
At bakayım canımmTamam sabah ilk işim gidip predictor almak olacak ama sanırım hamileyim elimde bir test daha vardı yaptım biraz daha belli sanki![]()
At bakayım canımm
Ellerim titriyorAyy görselini atsanıza![]()
Var canım benceEllerim titriyor
Bu dördüncü mü olacak hayırlı olsunEllerim titriyor
Ellerim titriyor
Ayy:) hayırlı uğurlu olsun daha çok yeniEllerim titriyor
EvetBu dördüncü mü olacak hayırlı olsun
Test bozuk başka marka ile tekrarla istersen :) inşallah gönlünce olurKızlar merhaba,
5-6 Ağustos günü yumurtlama günü idi ovalasyon testi yaptığım için pozitif gördüm. Adet günüm 20 Ağustos olmadı gerekiyor ve 5 gün geçti bugün artimed kaset test yaptım ve pembe çizgi çıktı pozitif midir sizde görüyor musunuz çizgiyi acaba bir de bu test markasını kullanan var mi
Var canım bence![]()
Ay çok tuhafff hissediyorum.Yarın kan vereceğim teşekkür ederimm güzel cevaplarınız icinAyy:) hayırlı uğurlu olsun daha çok yeni![]()