Bu biriki kez yaptığım hali bu arada 4 üncü test belkide ilk 5 10 dakikada çıktı 10 dakikadan sonrasını kaile almayın diyorlar ama misafir vardı bakamadım sabah tekrar yapıcam ama biriki gündür sabah akşam hep aynı çıkıyor farklı farklı aldımİlk 5 dk ta çıktıysa pozitif gözüküyor. Ne olur ne olmaz tekrarlamak ve farklı marka testte denemekte fayda var. İnşallah pozitiftir
Var gibi canım ama sen yarın tekrarla başka marka testinde deneKızlar bebek için bi suredir çabalıyorum ve bu gün test yaptım testim böle gebelik varmı yokmu ilk beş dakika göremedim ama sonra bakınca net göründü misafirim vardı köşeye kpymustum çok oyalanamadım da kuruma çizgisi varmış sanırım su damlat dediler damlattım geçmedi de geçse kurumaymıs bi bakım lütfen anlayanlararkasına flaş tut pembeyse gebeliktir diyen oldu baya pembe yani onu bile yaptım
çizginin içi beyaz dmi çok bekleyip kuruyunca oluyor o malesef bana kuruma cizgisi gibi geldiKızlar bebek için bi suredir çabalıyorum ve bu gün test yaptım testim böle gebelik varmı yokmu ilk beş dakika göremedim ama sonra bakınca net göründü misafirim vardı köşeye kpymustum çok oyalanamadım da kuruma çizgisi varmış sanırım su damlat dediler damlattım geçmedi de geçse kurumaymıs bi bakım lütfen anlayanlararkasına flaş tut pembeyse gebeliktir diyen oldu baya pembe yani onu bile yaptım
Telrarlicam teşekkür ederim inşallah vardırVar gibi canım ama sen yarın tekrarla başka marka testinde dene
değil pembe içide ondan sordum zatençizginin içi beyaz dmi çok bekleyip kuruyunca oluyor o malesef bana kuruma cizgisi gibi geldi
Vericem yarın sabah Sağlık ocağına yorumlar için çok teşekkür ederimTestlerin beta HCG hassasiyetleri farklı oluyor. Çok teste para vermek yerine yarın sabah sağlık ocağına uğrayıp bir kan verin en azından başlangıç beta HCG nz belli olsun
ayrıca birde daha önce negatifse hiç bir çizgi çıkmıyordu yani bu da ne bilim anlamadım yani ama var diyor herkes en iyisi kan vermek galibaVar gibi canım ama sen yarın tekrarla başka marka testinde dene
Bu biriki kez yaptığım hali bu arada 4 üncü test belkide ilk 5 10 dakikada çıktı 10 dakikadan sonrasını kaile almayın diyorlar ama misafir vardı bakamadım sabah tekrar yapıcam ama biriki gündür sabah akşam hep aynı çıkıyor farklı farklı aldım
Vericem yarın sabah Sağlık ocağına yorumlar için çok teşekkür ederim
ayrıca birde daha önce negatifse hiç bir çizgi çıkmıyordu yani bu da ne bilim anlamadım yani ama var diyor herkes en iyisi kan vermek galiba
Gerçekten mi bende yarın olmadı kan vericem sabahta atarım testi yapıp napim insan isteyince ümitleniyor birde 4 5 dir testler böle çıktı sormak istedim Allah saglıkla hayırlarıyla kucağına almayı nasip etsinBenim sonuç birebir böyleydi kan verdiğimde 31 gibi düşük bir sayı çıkmıştı şuan 26 haftalık hamileyim..
Stres yapmayın, en iyisini düşünün Allah sağlıkla versin
çok silik ama biriki güne yine tekrarla kuzum bide adetin geciktimiYa benimde böyle çıktı umarım vardır. Sizce var mı gebelik
Adetime 1 gün kaldı. Gecikince tekrarlayayım öyleyseçok silik ama biriki güne yine tekrarla kuzum bide adetin geciktimi
Aynen öyle saha belirgin çıkar muhtemelen inşallah seninde gönlünce olsun kanda ver gecikince ben sürekli test yapa yapa psikolojim bozuldu yarın sabah kan vercemAdetime 1 gün kaldı. Gecikince tekrarlayayım öyleyse
Aminn canım inşallah hayırlı haberler almak nasip olurAynen öyle saha belirgin çıkar muhtemelen inşallah seninde gönlünce olsun kanda ver gecikince ben sürekli test yapa yapa psikolojim bozuldu yarın sabah kan vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?