Gebelik testime bakarmısınız acil lütfeeen

hazalsrsy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
174
66
13
28
Kızlar bebek için bi suredir çabalıyorum ve bu gün test yaptım testim böle gebelik varmı yokmu ilk beş dakika göremedim ama sonra bakınca net göründü misafirim vardı köşeye kpymustum çok oyalanamadım da kuruma çizgisi varmış sanırım su damlat dediler damlattım geçmedi de geçse kurumaymıs bi bakım lütfen anlayanlar arkasına flaş tut pembeyse gebeliktir diyen oldu baya pembe yani onu bile yaptım

Eklentiler

• image.webp
    110,2 KB · Görüntüleme: 178
İlk 5 dk ta çıktıysa pozitif gözüküyor. Ne olur ne olmaz tekrarlamak ve farklı marka testte denemekte fayda var. İnşallah pozitiftir

İlk 5 dk ta çıktıysa pozitif gözüküyor. Ne olur ne olmaz tekrarlamak ve farklı marka testte denemekte fayda var. İnşallah pozitiftir
Bu biriki kez yaptığım hali bu arada 4 üncü test belkide ilk 5 10 dakikada çıktı 10 dakikadan sonrasını kaile almayın diyorlar ama misafir vardı bakamadım sabah tekrar yapıcam ama biriki gündür sabah akşam hep aynı çıkıyor farklı farklı aldım

Var gibi canım ama sen yarın tekrarla başka marka testinde dene

Testlerin beta HCG hassasiyetleri farklı oluyor. Çok teste para vermek yerine yarın sabah sağlık ocağına uğrayıp bir kan verin en azından başlangıç beta HCG nz belli olsun

çizginin içi beyaz dmi çok bekleyip kuruyunca oluyor o malesef bana kuruma cizgisi gibi geldi

Testlerin beta HCG hassasiyetleri farklı oluyor. Çok teste para vermek yerine yarın sabah sağlık ocağına uğrayıp bir kan verin en azından başlangıç beta HCG nz belli olsun
Vericem yarın sabah Sağlık ocağına yorumlar için çok teşekkür ederim
Var gibi canım ama sen yarın tekrarla başka marka testinde dene
ayrıca birde daha önce negatifse hiç bir çizgi çıkmıyordu yani bu da ne bilim anlamadım yani ama var diyor herkes en iyisi kan vermek galiba

Benim sonuç birebir böyleydi kan verdiğimde 31 gibi düşük bir sayı çıkmıştı şuan 26 haftalık hamileyim..
Stres yapmayın, en iyisini düşünün Allah sağlıkla versin

Benim sonuç birebir böyleydi kan verdiğimde 31 gibi düşük bir sayı çıkmıştı şuan 26 haftalık hamileyim..
Stres yapmayın, en iyisini düşünün Allah sağlıkla versin
Gerçekten mi bende yarın olmadı kan vericem sabahta atarım testi yapıp napim insan isteyince ümitleniyor birde 4 5 dir testler böle çıktı sormak istedim Allah saglıkla hayırlarıyla kucağına almayı nasip etsin

Başka bu durumu yaşayan yokmu yada bilgisi olan ne bilim bi rahat edemedim istediğim için belkide stres yaptım kafama takıldı sanırım daraltıp bunaltıyorsam hakkınızı helal edin sanırım biraz güzel şeyler duymaya ihtiyacım var bu konuda benim

Ya benimde böyle çıktı umarım vardır. Sizce var mı gebelik

Eklentiler

• IMG_0055.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 145
Adetime 1 gün kaldı. Gecikince tekrarlayayım öyleyse
Aynen öyle saha belirgin çıkar muhtemelen inşallah seninde gönlünce olsun kanda ver gecikince ben sürekli test yapa yapa psikolojim bozuldu yarın sabah kan vercem

Kizlar kaset test yaptım gözle görülen bir şey yok flaşı alttan tutunca 2. Cizgi belli oluyo ne demek bu sadece alttan tutuncq belli cizgi ustten bakinca yok bu arada adetim 17 gun gecikti 10. Gunde betahcg 1.20 idi bir daha test yapmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…