Gözünüz aydın bence hamilesinizMerhaba arkadaşlar, 22 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum, bugün 14. Günü predictor erken gebelik testim bu sekilde sizce gebelik var mi?
Kasiklarimda adet olacak gibi agrim var.Eki Görüntüle 2843125
Ayy cok sagolun inşallah öyledir, kan versem mi acaba daha beklesem miGözünüz aydın bence hamilesiniz
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar, 22 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum, bugün 14. Günü predictor erken gebelik testim bu sekilde sizce gebelik var mi?
Ver ver beni de etiketleAyy cok sagolun inşallah öyledir, kan versem mi acaba daha beklesem mi
Yaa maşallah tutmuş bende aşılama sonrası 13.gun bu testten yapmıştım doğru çıktı hamilesiniz gözünüz aydinMerhaba arkadaşlar, 22 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum, bugün 14. Günü predictor erken gebelik testim bu sekilde sizce gebelik var mi?
Ah etiketlemem mi , acilden gebelik testi bakarlar mi acaba ? Aile hekimim cok uzakta benimVer ver beni de etiketle
Bazen yapmıyorlar sanırım şehre göre değişiyor ama özel varsa hemen yaparAh etiketlemem mi , acilden gebelik testi bakarlar mi acaba ? Aile hekimim cok uzakta benim
Hamilelik var bence. Bu ay ben de çatlatma iğnesi oldum. 16 ve 17. günlerde silik çıktı. Çarşamba kan verdim. 108 çıktı. Bugün tekrar verdim 86.. Düşecek sanırım. İnşallah seninki tutarMerhaba arkadaşlar, 22 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum, bugün 14. Günü predictor erken gebelik testim bu sekilde sizce gebelik var mi?
Benimde bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü erken gebelik testi yapsam mıMaalesef gebe değilim, testler cok yanıltıcı olabiliyor bunu anladim
Ayni durumu bende yaşiyorum senın bellı oldumu canın bendemde kasıklarım heran adet olcakmisim gibi oluyoMerhaba arkadaşlar, 22 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum, bugün 14. Günü predictor erken gebelik testim bu sekilde sizce gebelik var mi?
Benim de ayni sekildeydi canım, ama bugun kan verdim negatif maalesef, umarim sen gebesindirAyni durumu bende yaşiyorum senın bellı oldumu canın bendemde kasıklarım heran adet olcakmisim gibi oluyo
Benim de evde bu testten var bir kaç tane. Çok kötü böyle yanlış sonuç vermesiPredictor testine 50 tl verdim ama gerçekten cok yaniltti beni, siz siz olun almayin
çatlatma iğnesinin içinde beta hcg hormonu var diye biliyorum bende aynı testle öğrendim gebeliğimi sizin hormon vücuttan atılmadığı için yanlış sonuç vermiş olabilir kızlar, inşAllah bir dahaki denemenizde alırsınız güzel sonucu
benimki tüp bebekti canım 8. gün yapmıştımSiz kaçıncı gün test yapmıştınız? Ben 15. Günü bekleyecektim ama hayal kırıklığı yaşamak istemem
benimki tüp bebekti canım 8. gün yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?