Gebelik testime bakarmısınız kızlarrrr

Lebi derya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
102
49
48
40
IMG_20230815_192425743.webp

Geciktin mi veya kaç gün var regl gününe? Gecikmenin 3. Veya 4. Günü kan vermeni öneririm:) hayırlı uğurlu olsun inşallah:)
Evet 6 gün geciktim canım bugün sağlık ocağında kan verdim yarın öğlende sonucu çıkacak.yinede bir merak sizlere sormak istedim🤗

Evet 6 gün geciktim canım bugün sağlık ocağında kan verdim yarın öğlende sonucu çıkacak.yinede bir merak sizlere sormak istedimo
Evet 6 gün geciktim canım bugün sağlık ocağında kan verdim yarın öğlende sonucu çıkacak.yinede bir merak sizlere sormak istedim🤗
Yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah’ın izniyle🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾

Yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah’ın izniyle🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾
Kan testi sonucum negatif çıktı ama sağlık ocağı doktoru TSH değerin düşük yine de şüpheli adetin gelmesse testi tekrar et belli olmaz dedi bende anlamadım hayırlısı bakalim ne olacak artık
Yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah’ın izniy

Kan testi sonucum negatif çıktı ama sağlık ocağı doktoru TSH değerin düşük yine de şüpheli adetin gelmesse testi tekrar et belli olmaz dedi bende anlamadım hayırlısı bakalim ne olacak artık
2-3 gün sonra tekrarla bence de🙏🏾 herseyin hayırlısı, tsh değeri ne hiç bilmiyorum açıkçası

Gecikmiş regl ye göre düşük çıkmış ama nasiptir belli de olmaz için rahat etsin 2-3 güne de kanaman olmazsa tekrar yaptırırsın istersen

Back
X