Gebelik testime bakarmısınız kızlarrrr

Geciktin mi veya kaç gün var regl gününe? Gecikmenin 3. Veya 4. Günü kan vermeni öneririm:) hayırlı uğurlu olsun inşallah:)
Evet 6 gün geciktim canım bugün sağlık ocağında kan verdim yarın öğlende sonucu çıkacak.yinede bir merak sizlere sormak istedim

Evet 6 gün geciktim canım bugün sağlık ocağında kan verdim yarın öğlende sonucu çıkacak.yinede bir merak sizlere sormak istedimo
Evet 6 gün geciktim canım bugün sağlık ocağında kan verdim yarın öğlende sonucu çıkacak.yinede bir merak sizlere sormak istedim
Yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah’ın izniyle

Yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah’ın izniyle
Kan testi sonucum negatif çıktı ama sağlık ocağı doktoru TSH değerin düşük yine de şüpheli adetin gelmesse testi tekrar et belli olmaz dedi bende anlamadım hayırlısı bakalim ne olacak artık
Yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah’ın izniy

2-3 gün sonra tekrarla bence de herseyin hayırlısı, tsh değeri ne hiç bilmiyorum açıkçası

Gecikmiş regl ye göre düşük çıkmış ama nasiptir belli de olmaz için rahat etsin 2-3 güne de kanaman olmazsa tekrar yaptırırsın istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…