- 12 Aralık 2021
- 102
- 49
- 48
- 40
- Konu Sahibi Lebi derya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah kalkınca yaptım bir dakika içinde belirdi soluk ikinci çizgi test markası artı Med acaba doğrumu dur bilemedim
Geciktin mi veya kaç gün var regl gününe? Gecikmenin 3. Veya 4. Günü kan vermeni öneririm:) hayırlı uğurlu olsun inşallah:)Sabah kalkınca yaptım bir dakika içinde belirdi soluk ikinci çizgi test markası artı Med acaba doğrumu dur bilemedim
Evet 6 gün geciktim canım bugün sağlık ocağında kan verdim yarın öğlende sonucu çıkacak.yinede bir merak sizlere sormak istedimGeciktin mi veya kaç gün var regl gününe? Gecikmenin 3. Veya 4. Günü kan vermeni öneririm:) hayırlı uğurlu olsun inşallah:)
İnşallah canım hayırlısı bakalım yarın belli olacakBen de boyle ciktiginda hamileydim
Evet 6 gün geciktim canım bugün sağlık ocağında kan verdim yarın öğlende sonucu çıkacak.yinede bir merak sizlere sormak istedimo
Yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah’ın izniyleEvet 6 gün geciktim canım bugün sağlık ocağında kan verdim yarın öğlende sonucu çıkacak.yinede bir merak sizlere sormak istedim![]()
Kan testi sonucum negatif çıktı ama sağlık ocağı doktoru TSH değerin düşük yine de şüpheli adetin gelmesse testi tekrar et belli olmaz dedi bende anlamadım hayırlısı bakalim ne olacak artıkYarın hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah’ın izniyle![]()
Yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah’ın izniy
2-3 gün sonra tekrarla bence deKan testi sonucum negatif çıktı ama sağlık ocağı doktoru TSH değerin düşük yine de şüpheli adetin gelmesse testi tekrar et belli olmaz dedi bende anlamadım hayırlısı bakalim ne olacak artık
Kan testi sonucum negatif çıktı ama sağlık ocağı doktoru TSH değerin düşük yine de şüpheli adetin gelmesse testi tekrar et belli olmaz dedi bende anlamadım hayırlısı bakalim ne olacak artık
Yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah’ın izniyle![]()
Tiroid lerle ilgili bir test alakası ne bende anlamadım netten baktım hamilelikte düşer falan yazıyor2-3 gün sonra tekrarla bence deherseyin hayırlısı, tsh değeri ne hiç bilmiyorum açıkçası
Hcg ne çıktı ilk etap da o değer önemli diye düşünüyorumTiroid lerle ilgili bir test alakası ne bende anlamadım netten baktım hamilelikte düşer falan yazıyor![]()
1 sanırım sonuçHcg ne çıktı ilk etap da o değer önemli diye düşünüyorum![]()