Gebelik testime bakarmısınız lütfeen

Aa aynı zaman reglmz hadi bakalm hayrlı haberler veririrz inşAllah birbrmzeama canm benim sanki ckt mı?varla yok arası bişi.biraz bekleyp sonra yapsak daha iyi ama beklemek zor
Olsun senin silik de olsa var. İnsallahh gebesindir Haberdar et beni de olur mu? Ben de dunden sonra cok uzuldum artik gecikme olmadan test yapmayi dusunmuyorum. Yaparsam da kan tahlili yaparim

Olsun senin silik de olsa var. İnsallahh gebesindir Haberdar et beni de olur mu? Ben de dunden sonra cok uzuldum artik gecikme olmadan test yapmayi dusunmuyorum. Yaparsam da kan tahlili yaparim
O üzüntüyü iyi bilirim ne kadar ağladığımı da..ama bu sefer olmazsa üzlmycem ve ara vericem.sen de üzlme sakn..

Ne kadar zamandir istiyrosun canim. İnsallah bir an once olur senin de gebeligin
Aslnda uzun zaman deil.bi kaç aydr.sadece sorun şu ki ilk gebeligimde 10 haftalkken kaybetdim.ve cok büyük depresyona girdim.hala da onun etkisindeyim.bu durumdan kurtulmanın da tek yolu yine bir bebek olur diye düşünüyorum(((

Çok üzüldüm canım. Bak bende tam 37 haftalık bebeğimi herşey yolundayken kaybettim. Üzülme vardır bir vakti. Bugün kan testi sonucum çıktı hamileyim. Buruk bir sevinç yaşıyorum. Rabbim sana da tüm isteyenlere de sağlıkla kucağa almayı nasip etsin. Bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.

Canm yaa çok sevindimsağlkla mutlulukla gelsin minik hayrlı olsn canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…