Hastanede yaptırdığım idrar testi negatif sonuç verdi arkadaşlargayet normaö 6gune zaten asıl artısı adet gununuzden sonra yapar..sureklı kan vermeyın bence adet gununuzu bekleyın 2gun sonra tekrar verırsınız sonrasında tamam yoksa boyle 2gune bır kan vermek zorunda kalırsınız
Evde yaptığın testlere göre gebesin bence, ama kan testi yaptır mutlaka.Yardım edermisiniz lütfen testlerin silik ama hastanedeki idrar testi neden negatif sizce kafam çok karıştı
beta önce kanda sonra ıdrarda cıkar ıdrarına karısmamıs olabılır henuz.Bıde ılk ıdrarla yapın derler adet gunune daha cok var ıdarda gorulmemıs olabılır.Perıdactor un hassasıyetı 10ml dıyolar ama farklı bır markamıydı erken gebelık testın??adet gununu bekle bence1 hafta var daha evde kaset test erken gebelik testi yaptım negatif çıkıyor
Evet bence gebelik var hayırlı uğurlu olsun sağlıkla insallah , kan testi de yapın benceMerhaba adetime 6 gün var adet sancısına benzer sancım ve göğüs hassasiyetim var dayanamadım erken gebelik testi yaptım prodoctor marka ikinci silik çizgi 5 dk içinde çıktı sizde gebelik varmıdır
Teşikkür ederim yorumlarınız için kan verdim bugün adete 5 gün var 21 çıktı beta :)beta önce kanda sonra ıdrarda cıkar ıdrarına karısmamıs olabılır henuz.Bıde ılk ıdrarla yapın derler adet gunune daha cok var ıdarda gorulmemıs olabılır.Perıdactor un hassasıyetı 10ml dıyolar ama farklı bır markamıydı erken gebelık testın??adet gununu bekle bence
Bakar mısınızEvet bence gebelik var hayırlı uğurlu olsun sağlıkla insallah , kan testi de yapın bence
Yanı kan tahliline göre kesin gebe miyim ? 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Hem korkum, hem tereddütüm var. Teşekkür ederim cevabınız içinde.beta önce kanda sonra ıdrarda cıkar ıdrarına karısmamıs olabılır henuz.Bıde ılk ıdrarla yapın derler adet gunune daha cok var ıdarda gorulmemıs olabılır.Perıdactor un hassasıyetı 10ml dıyolar ama farklı bır markamıydı erken gebelık testın??adet gununu bekle bence
şimdilik öyle goruluyor ama adet tarıhınız henuz gelmedıgınden takıp edılmesı lazım 2gune bir artışa bakacaksınız duzenlı artıs varsa saglıklı gebelıktır kimyasaldan sonra genelde saglıklı gebelık oluyor bıkac ay sonra inşallah sızınkı oyledir..adet gununu bekle ogun test yap yıne kan ver ogunku degerden 2gun sonra artısa bakılacak min %60 artıs ıstenıyor ..umarım saglıklo bır gebelıktırYanı kan tahliline göre kesin gebe miyim ? 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Hem korkum, hem tereddütüm var. Teşekkür ederim cevabınız içinde.
benım beklenen adet gununde degerım 310 cıkmıstı ben 5gun once erken gebelıkte ogrenmıstım ertesı gun normal kaser testte de cıkmıstı onlardan bıkac tane almıstım adet gunune kadar koyulasmasına bakacam dedım hepsınde de cıktı ama bariz bı koyulasma goremedım hepsı bırbırıne benzıyodu sankıYanı kan tahliline göre kesin gebe miyim ? 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Hem korkum, hem tereddütüm var. Teşekkür ederim cevabınız içinde.
Kizlar benim testlerimide yorumlarmisiniz bugun adet gunum koyulasma iyimi szce yarin kan verecgim
Kan verdim simdi bnde 374 ciktiGebelik var gibi benimkide böyleydi :) regle 5 gün kala kan verdim beta 21 çıktı hemen kan vermelisin
Sizin regle günü geçtimiKan verdim simdi bnde 374 cikti
Bugun reglinn ilk gunuSizin regle günü geçtimi
Anladım bende inşAllah yükselir reglime 5 gün varken 21 çıkmıştıBugun reglinn ilk gunu
Bende regle 5 gün kala gebelik testinde öğrendim ama bkledim kan için cnmAnladım bende inşAllah yükselir reglime 5 gün varken 21 çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?