Ne kadar sürede çıktı 2. CizgiKızlar bi bakar mısınız gebelik var mı. Adet gecikmesinin 5. GünüEki Görüntüle 3188919
Ben testi yaptım c çizgisi belirdi t yoktu yine olmadı heralde diye bırakıp gittim 2 saat sonra falan baktığım da vardı büyük ihtimal kurama çizgisidir demiNe kadar sürede çıktı 2. Cizgi
Belki çok hafif silik çıkmıştır sonradan belirginlesmis olabilir sabah ilk idrarla tekrarla benceBen testi yaptım c çizgisi belirdi t yoktu yine olmadı heralde diye bırakıp gittim 2 saat sonra falan baktığım da vardı büyük ihtimal kurama çizgisidir demi
Bir iki gün geçsin öyle yapayım ozaman inşallah vardırBelki çok hafif silik çıkmıştır sonradan belirginlesmis olabilir sabah ilk idrarla tekrarla bence
İnşallah vardırBir iki gün geçsin öyle yapayım ozaman inşallah vardır
Kızlar bi bakar mısınız gebelik var mı. Adet gecikmesinin 5. GünüEki Görüntüle 3188919
Ben göremedim ama sen de benim gibi bi kaç gün sonra yine dene istersenEki Görüntüle 3188926 Bende olma ihtimali yok dimi üst üste yaptım negatif geri çekilmeli korundm
Tekrarlayayımİlk 10 dk da çıkmadıysa geçersizdir. Yarın ilk idrarla tekrar deneyin
iki kere denedim 4-5 gün arayla negatif belirtim yokBen göremedim ama sen de benim gibi bi kaç gün sonra yine dene istersen
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahiki kere denedim 4-5 gün arayla negatif belirtim yok
ben istemiyorum yalnız bekarım ve kücügüm :)Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
Ay pardon ben tam tersi olarak düşündüm. :) sen de istediğin zaman olur ozaman :)ben istemiyorum yalnız bekarım ve kücügüm :)
Madem öyle neden adam akıllı bir korunma yöntemi seçmiyorsunuz? Geri çekilme yöntemi ile hamile kalan çok kadın var burada.ben istemiyorum yalnız bekarım ve kücügüm :)
biraz aceleye geldi işte benim de içime sinmedi de olan oldu artikMadem öyle neden adam akıllı bir korunma yöntemi seçmiyorsunuz? Geri çekilme yöntemi ile hamile kalan çok kadın var burada.
küçük derken kaç??ben istemiyorum yalnız bekarım ve kücügüm :)
küçük derken kaç??
Negatif oldugu cok belli umudunuzu kirmak istemem ama tekrarlasanizda sonuc ayni ghiKızlar bi bakar mısınız gebelik var mı. Adet gecikmesinin 5. GünüEki Görüntüle 3188919
20küçük derken kaç??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?