Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler birkaç gün sonra tekrarlicamÇok erken yapmışsnz.. Yok maalesef.. Adetiniz gecikince tekrarlayın
Benimde böyle adetime 4 gün varEki Görüntüle 3129954 Beklenen adet tarihine 6 gün var ilk 10 dk da böyle oldu sizce varmi
ya ben silik pembe bir çizgi gördüm sanki , 2 gün sonra tekrarlayın testi , bizimle de payaşın, inşallah vardır :)Eki Görüntüle 3129954 Beklenen adet tarihine 6 gün var ilk 10 dk da böyle oldu sizce varmi
göremedim ben malesefBenimde böyle adetime 4 gün var
Normal kaset test yaptım aynı idrarla oda böyle çıktıya ben silik pembe bir çizgi gördüm sanki , 2 gün sonra tekrarlayın testi , bizimle de payaşın, inşallah vardır :)
Aynı idrarla kaset test yaptım oda bu şekildegöremedim ben malesef![]()
2 gün bekleyip tekrar test yapın olur mu? stres yapmayın varsa bir şekilde öğreneceksiniz zaten, sakince zamanı bekleyelim :)Aynı idrarla kaset test yaptım oda bu şekilde
Sanırım en iyisi adet gününü beklemek acele ediyoruz sonra üzülüyoruzNormal kaset test yaptım aynı idrarla oda böyle çıktı
Insallah vardır geçen sene düşük oldu bu zamanlarda sonra korktum hepya ben silik pembe bir çizgi gördüm sanki , 2 gün sonra tekrarlayın testi , bizimle de payaşın, inşallah vardır :)
inşallah vardır , Rabbim sağlıkla nasip etsinInsallah vardır geçen sene düşük oldu bu zamanlarda sonra korktum hep![]()