Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah vardır ama adet günüme daha 7 gun var çıkar mı böyle hafif
Cıkmaz 7 gün kala testtemi sorun var acaba. Markası ney?Ay inşallah vardır ama adet günüme daha 7 gun var çıkar mı böyle hafif
Bunu almıştım 2 tane bide sabah yapıyım diyorumCıkmaz 7 gün kala testtemi sorun var acaba. Markası ney?
Sanki cizgi olmamasi gereken bi yerde gibi isikla tekrar cekip koyar misinBu kızlar
Sanki cizgi olmamasi gereken bi yerde gibi isikla tekrar cekip koyar misin
Pazartesi günü kan versem çıkmaz miBunu kullanmadım bilmiyorum. Ama 2 ayri markada malesef benimde gebe deilken poz. Görmüslügüm var. 7 gün kala cıkmaz ama kanda bile cıkmaz canım.
6 gün kala cıkmaz. Biraz daha sabret adet günün gelsin.Pazartesi günü kan versem çıkmaz mi
Tamam öyle yaparım benim arkadaşımın 11 gun varken kanda çıkmıştı ay nasıl geçecek 7 gun6 gün kala cıkmaz. Biraz daha sabret adet günün gelsin.
Cıkmaz 11 gün kala ya yerlesmemisken. Evet sabretmek cok zor rabbim gönlünüze göre versinTamam öyle yaparım benim arkadaşımın 11 gun varken kanda çıkmıştı ay nasıl geçecek 7 gun![]()
Amin istiyen herkese nasip etsin rabbimCıkmaz 11 gün kala ya yerlesmemisken. Evet sabretmek cok zor rabbim gönlünüze göre versin
Var gibi bı kacgun sonra yine yapKızlar testime bakarmisiniz hayalet çizgi mi var bana mı öyle geliyor
Valla canım adet sonrası boş yok bende zaten geçen ay sadece lekeleme gördüm damla damla 2 gun bile surmediDoktor bana ilişki gününden hesapla demişti. İlişkiden 10 gün sonra kanda çıkar gebelik demişti
İnşallah oyle yapicam belki sabahta yaparım ilk idrarle yapın deniliyor bide öyle dinicemVar gibi bı kacgun sonra yine yap
İnşallah vardır bakalim sabah uyanır uyanmaz yapicamİlginc var gibide ama dagilma gibide gorunuyo sabah tekrarlayin bence