Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetime şuan iki gün var. Bir dış gebelik bir kimyasal gebelik geçmişim var cok korkuyorumVar var ince bir çizgi var
Bence yarın kan ver beybiAdetime şuan iki gün var. Bir dış gebelik bir kimyasal gebelik geçmişim var cok korkuyorum
Çok teşekkür ederimBence yarın kan ver beybi
Yaa gördüğüme çok sevindim :) çift çizgi var canım iyi düşün iyi olsun bu sefer bebişim seninle inşallah
Yaa hatırladınmı benii ? İnşallah kuzum bu sefer sağlıklı olsun dua edin benim için. Sen nasılsın büyüdümü bebişYaa gördüğüme çok sevindim :) çift çizgi var canım iyi düşün iyi olsun bu sefer bebişim seninle inşallah![]()
Hatırladım tabi çok sevindim valla içini ferah tut bak bende böyle öğrenmiştim bizimkini. İnşallah sağlıkla alacaksın bu sefer bebişini kucağına.Yaa hatırladınmı benii ? İnşallah kuzum bu sefer sağlıklı olsun dua edin benim için. Sen nasılsın büyüdümü bebiş
Oh çok güzel maşallah süphanallahHatırladım tabi çok sevindim valla içini ferah tut bak bende böyle öğrenmiştim bizimkini. İnşallah sağlıkla alacaksın bu sefer genişini kucağına.
Büyüdü teyzesi çok şükür 15. Haftadayız![]()
Var canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Amin inşallahOh çok güzel maşallah süphanallahdarısı başımıza inşallah
inşallah canım allah razı olsun devamı da gelir inşallahVar canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin kucağına almayı nasip etsinKızlar kan verdim sonuç iyi mi sizce
Amin inşallah kuzum. Çok mu düşük cıktı acaba dedim. Birazda sol kasıkta ağrım var korktum acıkcasıHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin kucağına almayı nasip etsin
3 haftalık daha çok yeni 2 güne bir kan ver takipte kal yukselme için bide de bol bol dinlen ağır kaldırma ve bol su iç sağlıkla ilerlesinAmin inşallah kuzum. Çok mu düşük cıktı acaba dedim. Birazda sol kasıkta ağrım var korktum acıkcası
Tamam canım gene kaybedicem diye cok korkuyorum3
3 haftalık daha çok yeni 2 güne bir kan ver takipte kal yukselme için bide de bol bol dinlen ağır kaldırma ve bol su iç sağlıkla ilerlesin
Ne kadar da korkasak verende alanda Allah hayırlısını dile kötü düşünme iyi düşün iyi olsun bu seferki sağlıkla gelsin inşallah sen stres asla yapma kendine o çok etkiler dinlen kafanı yorma ona geçmişe sünger çek yenisine odaklan güzel düşünceler ileTamam canım gene kaybedicem diye cok korkuyorum
Allah razı olsun çok haklısın elimden geldiğince uzak tutucam bu düşünceleriNe kadar da korkasak verende alanda Allah hayırlısını dile kötü düşünme iyi düşün iyi olsun bu seferki sağlıkla gelsin inşallah sen stres asla yapma kendine o çok etkiler dinlen kafanı yorma ona geçmişe sünger çek yenisine odaklan güzel düşünceler ile